YAZYAGMURU CAM


maltepe

Telefon1: 216 3998621

Telefon2:

Fax: 2163998621

Web: yazyagmurucam.blogcu.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Telefonlarımızdan bilgi alabilir.
Fiyat tespiti yapabilirsiniz.




YAZ YAĞMURU CAM;
Camcılıkta farklılık oluşturmaya devam ediyor.
Amacımız sokak sokak camcı aramadan insanların yoğunlukla kullandığı internet sayesinde en kısa yoldan bir camcıya yani bize ulaşmasını sağlamak.
Ev, işyeri, fabrika, otomobil, eşya veya herhangi bir aksesuar camı olabilir. Aniden gerekebilir ve size bir anda masraf çıkarabilir.
Çevrenizde camcı arıyarak ve fiyat öğrenerek vakit kaybetmektense önce YAZ YAĞMURU CAM`ı arayıp görüşmek sanırım daha kolayınıza gelicektir. Telefon görüşmesi ile kabaca fiyat alabilirsiniz.
En yakın camcıdan şuan size daha yakınız..

Tel:0216 399 86 21 Maltepe / İSTANBUL



(Bu hizmet sadece Istanbul içerisinde geçerlidir)


yazyagmurucam@hotmail.com

yazyagmurucam@mynet.com


Ürün ve Hizmetler


Buzlu cam
Buzlu camlar geniş kullanım seçenekleri ile çeşitli renk ve desenlerde, iç ve dış mekanlarda ışık ve gizemin önem kazandığı yapı bölümlerinde, Otel, büro, konut, eğlence, iş merkezleri ve buna benzer birçok alanda kullanılır. Buzlu camların bir yüzü desenli diğer bir yüzü düzdür. TELLİ BUZLU CAM Buzlu cama nazaran ışık geçirgenliği kadar güvenlik faktörüne de gerek duyulan yüzeylerde, sosyal ve endüstriyel yapılarda, asansör kovanları, iç bölme, balkon korkuluklarında yaygın olarak kull
Dekoratif cam
Düz cam`ın asit yardımı ile birlikte işlenerek şekil verilmesinden sonra elde edilen üründür. Ürünümüzün kullanım alanı geniş bir kitleye hitap etmekle birlikte daha çok, salon ve oda kapılarında, mutfak dolaplarında, vitrin kapaklarında, duşa kabin ve ara bölme olmak üzere birçok alanda kullanılır. Ürünümüz 4 - 6 - 8 - 10 mm kalınlığında 2.250 x 1605 mm ebatlarında üretilip pazarlanmaktadır.

#cam kapı, cam kaplama #pimapen,fıratpen #camcı,cam, #buzlu cam,yorglass cam #macun,silikon,akvaryum


Benzer Firmalar