Anasayfa » Filtre sanayi » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Filtre sanayi » ILKERLER Endüstriyel Ürünler Satış ve Pazarlama A.Ş.

ILKERLER Endüstriyel Ürünler Satış ve Pazarlama A.Ş.


Vatan Mah. Esenler Cad. No:23 34035 Bayrampaşa

Telefon1: 0212 613 10 20

Telefon2:

Fax: 0212 613 06 06

Web: www.ilk-end.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:140 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kaliteli ürün yelpazesi, satış ve satış sonrası hizmetler konusundaki yoğun yatırımları sonucu faaliyet gösterdiği alanlarda kısa sürede sektörüne yeni standartlar getirmiş İLKERLER grubu sektörün lider markalarını ürün grubuna katmaya devam etmektedir.

İLKERLER Endüstriyel ; İLKERLER grubuna bağlı olarak endüstriyel ürünlerin satış ve pazarlaması amacıyla Nisan 2006 da Fleetguard Filtreleri distribütörlüğü ile çalışma hayatına başlamıştır. 2007 Haziran itibariyle de Mahle grubu IZUMI Piston – Gömlek, Mahle Motor Aftermarket ve MAHLE Filtre ürünlerinin temsilciliğini almıştır.

Filtre konusunda her türlü sektöre tam destek vermeyi hedefleyen firmamız bu amaçla Amerikan SURE FILTER markasını da hizmet verdiğimiz ürün grubuna katmıştır.

Japon Motor yedek parçaları konusunda piyasa ihtiyaçlarına kapsamlı hizmet vermeyi hedefleyen firmamız bu bağlamda Japon IHI Turbolarının ithalatına başlamıştır. Isuzu, Mitsubishi, Komatsu, Toyota, Hino, Nissan, Mazda motor üreticilerinin motor komponentlerinde kullanılan IZUMI motor parçaların ithalatına başlayan firmamız, genç ve dinamik uzman kadrosu, kaliteli hizmeti ile sürekli ürün gamını geliştirmeyi ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefler.

Müşteri ihtiyaçlarının %100’e yakınını hemen karşılayabilecek düzeydeki düzenli stok seviyesi ile siparişlerin hızlı/güvenli bir şekilde lojistiğini sağlayan firmamız, nihai kullanıcılara daha etkin ve sorumlu hizmet vermek adına, bayilik ağını genişletmeyi amaçlamaktadır.

Müşterilerimizin her türlü bilgiye kolay ve hızlı ulaşmalarını sağlamak, etkin ve güvenilir hizmet sunmalarını, iş performanslarını arttırırken maliyetlerini düşürmelerini ve zamandan tasarruf etmelerini sağlamak amacıyla Bilgi yönetimi alanında etkin ve teknolojik çözümler üretmek için yenilikler sürekli takip edilmektedir.


Ürün ve Hizmetler


#Filtre #IHI Turbocharger #IZUMI Motor Yedekparça #Fleetguard #Mahle


Benzer Firmalar