Anasayfa » Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » ANALİTİK KİMYA VE LABORATUAR CİHAZLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ

ANALİTİK KİMYA VE LABORATUAR CİHAZLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ


İSTOÇ 34.ADA NO:27 BAĞCILAR/İSTANBUL

Telefon1: 0212-659 27 13

Telefon2: 0212-659 27 14

Fax: 0212-659 76 61

Web: www.analitikkimya.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Laboratuar Kimyasalları ( MERCK, RIEDEL, FLUKA, J.T. Baker, SIGMA, ALDRICH, SUPELCO, PANREAC, CARLO ERBA, BDH ve Yerli Ürünler )
Kültür Besiyerleri ve Kullanıma Hazır Besiyerler ( MERCK, OXOID, ACUMEDIA, HARDY DIAGNOSTIC ve YERLİ )
Su ve Atık su Analiz Kitleri ve Cihazları ( MERCK, HACH LANGE, MACHEREY NAGEL, NORATEKS v.b. )
pH Kağıtları, Toplam Sertlik Test Çubukları, Peroksit Test Çubukları, Nitrat Test Çubukları, Nitrit Test Çubukları, Turnusol Kağıtları ( MERCK, MACHEREY NAGEL v.b. )
Laboratuar Cihazları ( MEMMERT, NÜVE, SARTORIUS, RETSCH, IKA, LECO, WTW, GERHARDT, HANNA, ALPINE, GFL, INTERSCIENCE v.b. )
pH Metreler, İletkenlik Ölçerler, Oksijen Metreler, İyon Metreler ( WTW, HANNA v.b. )
Laboratuar Hassas Terazileri ve Endüstri Terazileri ( SARTORIUS, PRECISA, SHINKO, KERN, AND, SHIMADZU, DENVER, ADAM v.b. )
Dijital Büret, Şişe Üstü Dispenserler ve Otomatik Pipetler ( BRAND, SOCOREX, EPPENDORF, CAPP, HIRSCHMANN, ISOLAB, JENCONS v.b. )
Peroksit, pH ve Filtre Kağıtları ( MERCK, SCHLEICHER & SCHUELL, SARTORIUS, MİLLİPORE, MACHEREY - NAGEL, WHATMAN, FILTERLAB v.b. )
Cam, Plastik ve Teflon Laboratuar Sarf Malzemeleri ( MARIENFELD, SCHOTT, HIRSCHMANN, VIT – LAB , LP ITALIANA SPA, BRAND, DELTALAB, ILMENAU, MENZEL ve YERLİ)
Quartz, Silika ve Porselen Kroze – Kapsül Çeşitleri ( HALDENWANGER ve YERLİ )
Termometre, Hidrometre, Sakkarozmetre, Alkolmetre, Refraktometre, Bütirometre ve Üç Yollu Puar çeşitleri (ALLA France, BRANNAN, GREINER, FUNKE GERBER )


Ürün ve Hizmetler


#MERCK,RİEDEL #ASTM TERMOMETRE,REFRAKTOMETRE #PH METRE,OKSİJEN METRE #DİJİTAL TERMOMETRE #FİLTRE KAĞIDI


Benzer Firmalar