REAL JENERATÖR- jeneratör


Çengeldere Mah. Polanez Yolu Ulus Cad. No:4 Beykoz İstanbul

Telefon1: 02164791340

Telefon2:

Fax: 02164791343

Web: www.realjenerator.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1994 yılında ilk jeneratör üretimini gerçekleştiren Altek End.Mak.Ltd.Şt. 2003 yılı başından itibaren Real Makine İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak Beykoz Çavuşbaşı’nda 1400m2 kapalı alan, 1000m2 açık alan olmak üzere toplam 2400m2 alanda faaliyet gösteren fabrika binasında Real Jeneratör markası ile üretime başlamıştır.

Konusunda eğitimli ve tecrübeli kadrosuyla birlikte modern üretim teknikleriyle yurt içindeki kapsamlı T.S.E. Belgeli servis ağıyla satış sonrası hizmetlerde ve çeşitli ülkelere yaptığı ihracatlarla kısa sürede Türk Enerji sektöründe kendisini kanıtlayarak pazardan pay almaya başlamıştır.

Üretimlerini; deneyimlerine bilgi birikimlerini de katarak en uygun tasarım ve projelerde kalitesinden ödün vermeden müşterilerinin memnuniyetini sağlayarak ve kaliteli ürünlerini müşterilerinin hizmetine sunarak piyasada aranan firma durumuna gelmiştir.

Kısa sürede sağlanan bu başarının temelinde yatan felsefe, dünya kalitesinde ürünler üreterek koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlama gayreti olmuştur. Sürekli yenilenme içinde olan AR-GE çalışmalarına verdiği önem nedeniyle kendi geliştirdiği bilgisayar kontrollü jeneratör üretimini ve Türkiye de ilk kez hava soğutmalı benzinli jeneratörlerde 65 db. altında ses izolasyon kabinlerinin üretimini başarmıştır. Ayrıca elektrik kesintisinden sonra tekrar gelen şehir cereyanı devreye girerken kesintisiz devreden çıkan jeneratörlerin üretimini gerçekleştirmiştir.

Bugüne kadar gelinen bu noktada en önemli itici güç olarak, geçmişten gelen tecrübelerimiz doğrultusunda müşteri memnuniyeti ve kaliteye önem vermenin yanında, kendisini sürekli yenileyen AR-GE bölümümüzün üretmiş olduğu yenilikler en ön plandadır.

Real Jeneratör kendi fabrikasında kurduğu alt yapı gücü sayesinde jeneratör üretiminde Motor, Alternatör haricinde tüm imalatların kendi üretim bandında %100’ünü gerçekleştirmektedir.

“Yanınızdaki Güç” sloganı ile enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız, yenilikçi yapısı, kalite ve yaygın servis ağıyla şimdi ve bundan sonra daha da büyüyen ve yol gösteren yenilikleri ve yükselen kalite anlayışıyla hizmetinizde olacaktır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #