HOŞVER ISI TESİSAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.


Demirciler Sitesi 2. Yol No:52 Zeytinburnu

Telefon1: 02126795953

Telefon2:

Fax: 02125581638

Web: www.e-hosver.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kombi, Panel Radyatör, Havlupan, Şofben, Termosifon, Batarya vb. her türlü ısıtma ve soğutma sistemlerinin online satışı yapılmaktadır.
Hoşver olarak bizler ısıtma ve soğutma sektöründeki tecrübemizi ve kazandığımız müşteri memnuniyetini internet ortamına taşıyarak tüm Türkiye`ye hizmet vermeyi hedeflemekteyiz.

Hoşveri biraz daha ayrıntılı tanıtmak gerekirse;

2001 yılında Boru Bağlantı Parçaları ve Radyatör üretimine yönelik araştırma-geliştirme çalışmalarını yürütmek için tesis etmiş olduğu Üretim&Ar-Ge Departmanı bünyesinde birtakım tasarım çalışmaları yürütmüş ve bazı prototipler geliştirmiştir.

2004 yılı itibariyle Hoşpan markası ile Havlupan Radyatör, Borpar markası ile de Konsantrik Redüksiyon, Doğalgaz Kelepçeleri, Te, İnegal Te, Kruva, İnegal Kruva seri üretimine geçmiştir.

İşletme büyük toptancı kimliğini sürdürmekte ve bu anlamda; sayaçlar, radyatörler, havlupanlar, vanalar, kombiler, sobalar, regülatörler, fittings malzemeler, bataryalar, doğalgaz yardımcı malzemeleri ağırlıklı ısı ve tesisat sistemlerine yönelik doğalgaz malzemeleri ve çok çeşitli ekipman ve montaj ürünleri satışı yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


#Kombi Şofben #Panel Radyatör #Termosifon Havlupan #Batarya Unoterm #Isıtma Soğutma


Benzer Firmalar