Price Tanıtım


Necati Bey Bulvarı No: 10 Daire: 408 Akdeniz Mahallesi - Akar İşhanı Çankaya

Telefon1: 02324634518

Telefon2:

Fax: 02324634588

Web: www.pricetanitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:8 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Genç ve tecrübeli kadrosu ile price tanıtım sizin beklentilerinizin ötesinde hizmeti kurulduğu günden bu güne gerçekleştirmekte ve maksimum memnuniyet ile yoluna devam etmekte.Sizleri müşteri gibi değil bir iş ortağı gibi benimseyen price markanızı kendi markamız gibi güçlendirmek için çalışmakta
.Price ile satış grafiklerinizi yükseltecek marka ve firma imajınızı kısa sürede zenginleştirecek profesyonel ve yaratıcı çözümler bulacaksınız.
Price ile Türkiye’nin dört bir tarafında genç profesyonel ve tecrübeli bir kadro yanınızda olacak .her bölgede arzulanan hizmet kalitesini göreceksiniz.
Price’ın profesyonel araştırma gücünden faydalanarak Pazar koşullarını ve rakip aktiviteleri yakından takip edecek her zaman bir adım önde olacaksınız
Price gibi eğitime önem veren bir şirketin farkını satış noktalarında doğrudan pazarlama eğitimi almış çalışanlarımızla,insan ilişkilerindeki başarımızla hissedeceksiniz.


Price ile çalışarak firmanıza verdiğiniz değeri göstereceksiniz çünkü price’ın anlamı değerin ta kendisi…


Merchandising :Ürününüzün raf payını arttırmak satış ve stoklarını takip etmek en güzel teşir ve inventleri yaratmak sipariş almak,ürün kontrolleri price’ın full time part time veya sezonluk merch ekipleri ile gerçekleştiriliyor.personele ait bordrolama, ssk takibi ve yasal zorunlulukları ile ilgili tüm evraklarla price ilgileniyor gücünüze güç katıyor.

Satış destek: Satış noktalarında tecrübenin ve alınan eğitimin faydasını grafiklerinizdeki artışla göreceksiniz.price tanıtım satış noktasında görevlendirilecek personeli geniş insan kaynakları yelpazesinden seçer ve eğitimle donatır.personellere verilen hedeflerin ulaşılmasında gerekli performans değerlendirmeleri ve raporlamaları sahada aktif olarak gezen supervizörlerimiz tarafından yapılır,disiplinli ve düzenli bir çalışma ile satış noktalarında maksimum verim elde edilir.

Anket ve araştırma:Giderek artan rekabet Pazar araştırmalarını da zorunlu kılarken bu araştırmaların doğruluğu ve güvenirliği de büyük bir önem taşımakta doğru veriler ve etkin bir raporlama sistemi olan price tanıtım eğitimli ve tecrübeli anketörleri ve raporlama ekibiyle bu ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacak bu konuda çözüm ortağınız olacak.

Fuar organizasyonları:price tanıtımın merkezi fuarlarda stand tasarım uygulamaları kurulum hizmetleri görümüne önem veren eğitimli ve tecrübeli host ve hostesleri ile organizasyonlarınıza güç kazandırıyor.

Özel organizasyonlar ve eğlence aktiviteleri:açılış organizasyonları,kokteyl ve catering hizmetleri ürün tanıtım organizasyonları davetiye ve bilgilendirme hizmetleri ulaşım hizmetleri ve diğer tüm özel organizasyon ihtiyaçlarınızı price tanıtımın kadrolu ve işinde öncü olmayı hedef edinmiş çalışanları ile kusursuz ve eksiksiz bir hizmetle sağlayacaksınız.

Broşür dağıtım: tanıtım broşürü; açılış duyurularınız, dönems


Ürün ve Hizmetler

Tanıtım, Oraganizasyon, Araştırma Hizmetleri

#Merchandising #Satış Destek #Fuar #Anket Araştırma #Broşür Dağıtım


Benzer Firmalar