Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » ILDIZ DONATIM SAN. VE TİC. A.Ş

ILDIZ DONATIM SAN. VE TİC. A.Ş


GÜLBAHAR MH. OYA SK. 11/6 MECİDİYEKÖY/İSTANBUL

Telefon1: +90 212 275 39 00 PBX

Telefon2:

Fax: +90 212 272 80 86

Web: www.ildiz.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:5 | Memur:10 | İşçi:45
Dış Ülkelerle Bağlantıları:20 ÜLKEYE İHRACAAT

Çatı kaplamasında büyük avantajlar sağlayan üzeri doğal taş kaplı metal kiremit ilk kez ILDIZ DONATIM tarafından 1991 yılında Türkiye`ye ithal yoluyla getirilmiş daha sonra 2003 yılında tamamen yerli teknoloji ve know how ile ILDIZBOND markası ile üretilmeye başlanmıştır.

ILDIZBOND panel kiremitleri hafiftir (6 kg/m2) ,depreme karşı büyük güvence sağlar. Uzun ömürlü(50 yıl garantili) , çatılara güzel bir görünüm kazandırır. ILDIZBOND çatı kaplamaları 12 derece ile 90 derece arasındaki her eğimde döşenebilir.

ILDIZBOND metal kiremitleri çatı kaplamasında kullanıldığı gibi cephelerde de kullanılabilmektedir.Çelik kiremitler cephede kullanıldığında binayı bir zırh gibi sarar,cepheye yük bindirmez,bakım onarım gerektirmez.

ILDIZOLUK metal esaslı ve dikdörtgen kesitli olup içten takılan kelepçesi ile güvenli su tahliyesi sağlar.Dıştan kepçeleme sistemi ile asılmadığı için oluk zamanla kar ve yağmur yükleriyle açılmaz.Şık görünümlüdür.Gerekli tüm elemanlar(iç dirsek,dış dirsek gibi) oluk un kendisinden şantiye ortamında üretilir.
ILDIZFOIL radyan enerjiyi yansıtarak ısı izolasyonu sağladığı gibi su ve toz yalıtımıda sağlar.

ILDIZCLASSIC buhar geçirgen ve su yalıtan bir membrandır.

ILDIZVELTA Çatı Çıkış Kapağı ve Işıklığı,kullanılmayan çatı altları için havalandırma ve gün ışığı sağlar.Çatı üzerine çıkış imkanı sağlar.Açma kapama kolu ile üç farklı seviyede kolaylıkla sabitlenebilir.İsteğe bağlı olarak üsten ve yandan açılım mümkündür




Ürün ve Hizmetler

ILDIZBOND METAL ESASLI ÜZERİ DOĞAL TAŞ KAPLI PANEL KİREMİT

#METAL KİREMİT #ÇELİK KİREMİT #RENKLİ KİREMİT #OLUK #ÇATI KAPLAMA


Benzer Firmalar