CPF Dijital Ofis Ürünleri Tic. Ltd. Şti.


Ortaklar Cad. Ünsal Sok. NO:4/1

Telefon1: 0 212 217 0 777

Telefon2:

Fax: 0 212 274 75 60

Web: www.cpf.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fotokopi Makinesi, Fotokopi Teknik Servis

infotec fotokopi, faks, printer makineleri Türkiye distribütörü olan firmamız kaliteli hizmet anlayışı ile hizmetinizdedir.

Ricoh kuruluşu olan infotec markamız, fotokopi, yazıcı, fax, scanner makinelerinin satışı ve satış sonrası teknik hizmet lerini tüm Türkiye geneline yayılmış bayileri aracılığıyla vermektedir.

Fotokopi Servis ağını sadece infotec Servis olarak değil, diğer fotokopi, yazıcı, faks cihazlarına da sunar.

Dijital Network Çözümleri, Faks, Fotokopi, Printer, Scanner, Baskı Makinesi, Geniş Format A0 Cihaz infotec dijital network sistemleri ile renkli fotokopi, siyah beyaz fotokopi, lazer printer, çok fonksiyonlu fotokopi - fotokopi, printer, scanner, fax-, hepsi bir arada fotokopi, yazıcı, faks baskı makinesi. Ofisinizin ihtiyacı için kurumsal çözümler.

Xerox Lazer Yazıcı ve Xerox Çok Fonksiyonlu Fotokopi ler: Xerox çok fonksiyonlu fotokopi- yazıcı, fotokopi, scanner, faks-,Xerox renkli printer, Xerox workcentre çok fonksiyonlu fotokopi cihazları ve Xerox Phaser lazer yazıcı. Xerox lazer printer ve Xerox çok fonksiyonlu fotokopi cihazları için orjinal Xerox sarf malzemeleri; toner, drum, developer, kartuş...

CPF Doküman Yönetim Hizmet leri Sağlar
Xerox Satış: Ürünlerimizin Türkiye çapında satışı Leasing: Ürünlerimizin kiraya verilmesi Kopya Başı İşletme: Aldığınız fotokopi, yazıcı, faks çıktı adedine göre ödeme yaptığınız özel hizmet Teknik Servis: Türkiye çapında yaygın Yetkili Fotokopi Servis lerimiz. Profesyonel Çözümler: Doküman Yönetim Danışmanlığı, FM Merkezlerinin Kurulumu ve Seminer, Toplantılara Kopyalama, Baskı ve Doküman Hizmetleri. Tüm fotokopi, print, faks, tarama işlemlerinize uygun çözümler.
Fotokopi Makinesi Teknik Servis Hizmeti ve Sarf Malzemeleri

Xerox Servis, Ricoh Servis, Gestetner Servis, Rex Rotary Servis, Nashuatec Servis, Utax Servis, Canon Servis, Toshiba Servis, TA Servis, Kyocera Servis, HP Servis, Konica Servis, Develop Servis, Sharp Servis, Samsung Servis, Olivetti Servis, Lanier Servis, KM Servis, Mitaco Servis, Muratec Servis, Olimpia Servis, Lexmark Servis, Epson Servis, Kyocera Mita Servis, Riso Servis, Panasonic Servis, Konica Minolta Servis, Adler Servis, Sanyo Servis, Universal Servis, Brother Servis, Oki Servis, Minolta Servis, Mita Servis, fotokopi servis, fotokopi teknik servis, Yetkili Teknik Servis Hizmeti verilir. Sarf Malzemesi, toner, developer, drum, yedek parçalar bulunur.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar