Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Tekstil ve Yan Sanayi » ümit tanıtım tasarım reklam hizmetleri- tekstil

ümit tanıtım tasarım reklam hizmetleri- tekstil


davutpaşa cad davutpaşa emintaş san sit no:103/465-470 topkapı

Telefon1: 0090 212 567 73 65

Telefon2: 0090 212 565 38 67

Fax: 0090 212 565 38 67

Web: www.umittanitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ingiltere-almanya-afrika -fransa-hollanda-ukranya-bulgaristan-arnavutluk-yunanistan

Promasyonun bir kavram olarak hayatımıza girdiği ilk günlerden buyana bu kavramla özdeşleşmiş olan ÜMİT TANITIM 7 yıllık geçmişi ve deneyimiyle, bugün sektörümüzün güçlü ve etkin firmaları arasında yeralmaktadır.

Uzun yıllardır promosyon ürünleri sektöründe hizmet vermekte olan şirketimiz başta matbaa, ofis, kırtasiye ve deri sektörü başta olmak üzere çeşitli kollarda bir çok ürünü bünyesin de üretmektedir .

İnsanlar alacakları ürünün duyulmuş olmasına ve güven telkin etmesine önem verirler. Hiç duymadıkları bir ürüne ne kadar kaliteli ve ucuz olursa olsun para vermezler. Bu anlamda promosyonun, satışa direkt olarak etkisi olmasa da, marka oluşturmak yada ürünün tanıtımını ve firmanın prestijini artırmak için çok büyük bir önem taşır.

Promosyon ürününün çok iyi seçilmesi gerekir aksi taktirde firmanın tanıtımını yapması gereken promosyon ürünü o firmanın yanlış tanınmasına yada prestij kaybetmesine neden olabilir. Bir eğitim kurumunun promosyon için çakmak kullanması çok yanlış ve verdiği hizmete ters düşer. Yada bir kozmetik ürünler satan bir mağazanın kalem vermesi o mağazaya zarar vermese de tanıtım açısından pek bir faydası olmayacaktır. Bu yüzden seçilen promosyon ürünü firmaya veya tanıtılacak olan ürüne uygun olması gerekir.

Müşteri memnuniyetini ilke edinen ÜMİT TANITIM, bu özelliklerini 'Süreklilik için önce kalite' felsefesiyle çalışmalarını sürdürmekte ve içinde bulunduğu sektörde kaliteyi arttırmayı hedefleyerek sizlere hizmet sunmaya devam edecekt


Ürün ve Hizmetler

tekstil promosyonu

# # # # #


Benzer Firmalar