Berkkam Patent Danışmanlık


Necatibey Cad. 88/14 Maltepe/Ankara

Telefon1: 0312 2318511

Telefon2: 03122318512

Fax: 03122317696

Web: www.berkkampatent.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Berkkam Patent, Danışmanlık Limited Şirketi’nin kurucusu Ayfer Berkkam 1987 Yılında Fikri ve Sınai Haklar alanında çalışmaya başlamış ve bu güne kadar çalışmalarını fiilen sürdürmüştür. 20 yılı aşkın süredir bu alanda yer alarak Türk Patent Enstitüsüne kayıtlı marka/patent vekili ve Avrupa patent vekili sıfatı ile yurt içi ve yurt dışında yerleşik gerçek kişi ve ilgili olduğu sektörün önde gelen tüzel kişileri için sayısız patent, marka, tasarım başvurularına imza atmış ve bu başvuruların belgeye bağlanması için gereken tüm hizmetleri sunmuştur.


Kadromuz ise; patent tarifname yazımına, teknik rapor ve teknik görüş hazırlama işlemlerine yıllarını vermiş doktora derecesine sahip mühendislerden oluşan güçlü bir teknik ekip, teknik ressam, deneyimli marka/patent uzmanları, bilgi teknolojileri uzmanları ve hukukçulardan oluşmaktadır.


Firmamızda, Uluslararası Patent Başvurusu, Avrupa Patent başvurusu ve diğer birçok işlem on-line olarak yapılmakta, bu da başvuru sahiplerine hem zaman hem de ekonomik olarak getiri sağlamaktadır. Dünyanın bir çok ülkesinde yerleşik vekillerle, yıllarca geliştirdiğimiz işbirliği sayesinde yurt dışı başvurularımızı doğru ve güvenli bir şekilde sürdürmekteyiz.

Ulusal ve uluslar arası mevzuata son derece hakim olan yetkin kadromuz üstlendiği sorumluluğun bilinci ile gerek duyduğunuz uzmanlık alanımıza giren her türlü hizmeti hızlı, etkin ve verimli bir biçimde yerine getirmektedir.


Fikri ve Sınai Haklar alanında uzun yıllar verdiğimiz hizmetleri, 20 Yılı aşkın süredir edindiğimiz bilgi birikimi ve deneyimimizi bundan sonra kendi şirketimizde sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.


Sunduğumuz yüksek standartlardan faydalanmak ve sınırı olmayan fikirlerinizi ve sizin olanı korumak için yazılı veya sözlü iletişim yolları ile bize danışabilirsiniz.



Berkkam Patent, Danışmanlık Ltd.Şti.



Ürün ve Hizmetler


#marka patent #tasarım faydalı model #tasarım tescil #danışmanlık vekillik #


Benzer Firmalar