aksu çarşı


e5 karayolu üzeri türksan durağı yanı no:108 avcılar /isatanbul

Telefon1: 0212 4281880

Telefon2: 0212 4282769

Fax: 0212 428 27 70

Web: www.aksucarsi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:120 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
Aksu Çarşı , parerakendeciliği kapsamında; elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ürünleri, halı, Mobilya, küçük ev elektroniği, beyaz eşya,ev tekstili, optik, gib; alanlarında bir satış ve pazarlama platformu oluşturmak üzere, Aksu Mobilya Tekstil Ltd. Şti. bünyesinde kurulmuştur. Konumu itibari ile konusunda uzman yüz elliden fazla çalışanıyla alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en iyi hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciridir.
Sony, Philips, Samsung, Panasonic, Profilo, Regal, Ariston, Tefal, Fakir, Arzum, Braun, Taç, Soley, Bellona, Vira, Allegro, Özde, Beyza, Güral, Kütahya, Karaca, Rowenta, Hisar, Özdilek, Fantom gibi çoğu uluslararası yüzlerce markayla 15000 fazla ürün çeşidini, aksu çarşı, bulunan 6 mağaza toplam 10000 metrekareyi aşan alanda müşterilerine sunmaktadır. 2002 yılı başında, iki bin metrekarelik alanı ile Erzincan ın en büyük alışveriş merkezini açan Aksu çarşı , 4 yıl içinde büyük formatlı mağaza sayısını altı ya çıkarmıştır. Aksu çarşı 3500 metrekareye yakın en büyük mağazasını ise İstanbul avcılar e 5 karayolu üzerine mayıs 2005 tarihinde hizmete açmıştır. Toplam 10.000 metrekareden fazla satış alanı ile, Aksu çarşı 60.000 aşan kayıtlı müşteriye ulaşmıştır...


Misyon
Müşterilerimize, beklentileri doğrultusunda en iyi hizmet ve yüksek performanslı, kaliteli, estetik ve insan sağlığına uygun,dünya standartlarında ki ürünleri , önde gelen üreticilerden tedarik ederek yaşam standartlarını yükseltmeyi hedeflediğiz çalışanlarımızla, toplumsal ve sosyal değerleri göz önünde bulundurarak sunmak...

Vizyon
Yenilikleri ve müşteri beklentilerini takip ederek, hizmet kalitesinde sürekli çıtayı yükseltme. Ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemek ve mevcut Pazar payındaki değerini korumak...

Değerlerimiz

Aksu çarşı çözümcülüğü:
Aksu Çarşı yönetimi, çözümcülüğün müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamakla başlar ilkesini benimsemektedir. Bu ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hazırlanmış ürün ve hizmetle, bilgi ve yetkiyle donatılmış çalışanları adına harekete geçer ve müşteriyi memnun eder.

Aksu çarşı oluşturuculuğu:
Aksu çarşı müşterilerinin sürekli değişen ihtiyaçlarının farkında olmaktadır. Aksu çarşı takipciliği ve oluşturuculuğu sayesinde her zamn farklı olan ve farklı kılan olarak akla gelir. Müşterilerinin ilgisini ve algılarını tetikleyecek ve özgür seçim alanı ile birlikte ürünlerini sunar.

Aksu çarşı güvenirliği:
Müşterilerimiz açısından fiyat, kalite ve satış sonrası hizmetlerimize güvenecekleri ürünler sunan, üretici firmalar tarafından çalışılmak istenen, çalışanlarımız açısından adil bir iş ortamı sağlayan, çevre ve yasalara saygılı olan bir çalışma kültürüne sahiptir.

Aksu çarşı esnekliği:
Aksu çarşı değişen çevre koşullarını hızla algılayıp, ürün tedarikini ve satış pazarlama stratejilerini yeni oluşmuş şartlara uygun hale getirir.


Ürün ve Hizmetler


#mobilya #elektronik #bilgisayar #züccaciye #tekstil


Benzer Firmalar