Anasayfa » Muhtelif hizmetler » İÇEL Muhtelif hizmetler » ERDEMELLER NAKLİYAT

ERDEMELLER NAKLİYAT


Güvenevler mah. 1913 sok. FIRAT. APT. NO. 14. pozcu / MERSİN (pozcu groseri market yanı opet arkası)

Telefon1: 03243289924

Telefon2: 03243282065

Fax: 03243289924

Web: www.erdemnak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:23
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ırak,kıbrıs

Erdemeller EvdenEve Nakliyat, yıllardar geliştirdiği taşımacılık çözümleriye adından sıkça söz ettirerek oldukça geniş bir müşteri portföyüne sahip olmuştur.

Evden Eve Nakliyat, büro - ofis taşımacılığı, banka taşımacılığı, fuar taşımacılığı, fabrika taşımacılığı, askılı tekstil,lojistik destek hizmetleri,gümrükleme,depolama,tahmil taliye,forklif ve konteyner hizmetleri nakliyesi vs... gibi birçok birimde hizmet veren Erdemeller Evden Eve Nakliyat, müşteri memnuniyeti misyonunu her zaman ön planda tutmaktadır.

Uluslararası Taşımacılık`la Irak, Kıbrıs ve Türkiye genelinde il, ilçe ve köylerdede taşımacılığı üstlenerek geniş vizyonunu ortaya koyan Erdemeller Evden Eve Nakliyat, deneyimli kadrosuyla sorunsuz hizmet vermeyi hedef edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler


MERSİN ADANA ANKARA İSTANBUL AMBARI GÜNLÜK ÇIKIŞIMIZ VARDIR
ERDEMELLER IRAK KIBRIS TÜRKİYE DAHILI KOMPLE ve PARSİYEL NAKLİYE 1997 yılında bir karayolu taşımacılık firması olarak kurulan ERDEMELLER NAKLİYAT Ulus. Taş.Turz.San.İnşaat.Tic. Gümr. Petrol Ürünleri İthalat İhracat Ltd. Şti. hızla değişen ve gelişen lojistik dünyasının gereklerini önceden tespit ederek ve bu gelişmelere göre sürekli olarak kendisini geliştirip yeniden yapılandırarak .Uluslararası standartlarda bir "GLOBAL LOJİSTİK" şirketi haline gelmiştir. ERDEMELLER NAKLİYAT, bireysel ve
nakliye, itahalat, iracat

# # # # #