Crystagel Türkiye


Turgut Özal bulvarı Altınhan 78/6 İskitler

Telefon1: 312 384 19 03

Telefon2:

Fax: 312 384 19 03

Web: www.crystagel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız iç ve dış mekan dekorasyonunda, tarımda ve bitki yetiştiriciliği alanında mevcut teknolojik gelişimlerle daha etkin ve verimli yapılara, ortamlara dönüştürecek hizmetleri gerçekleştirmek amacıyla faaliyet göstermektedir.
Yeni ürünümüz Crystagel;
Kristal jel bitkiler için su ve mineral sağlama özelliğine sahip yeni ve oldukça popüler bir üründür.İç mekan bitkileriniz için toprağa eşdeğer bir ürün olmakla beraber bitkiler için besin olan potasyum hidroksit ve amonyum ile etkisiz kılınmış bir poliakrilamittir.
Su ile temas ettiği zaman, bu kristaller hızlı bir şekilde şişerler, suyu ve suda çözülen besinleri absorbe ederek kendi hacimlerinin yaklaşık 200 katı kadar bir jel oluştururlar.
Artık yalnızca saksılara mahkum değilsiniz, bitki dünyanız da renkleniyor. Bütün istediğiniz şeffaf objeler ile hayatınızın rengini yakalayın. Renkli objelere derinlik,çekicilik ve parlaklık kazandırmanın yanında bitkileriniz için temiz, sağlıklı, şık, zarif ve mükemmel renk uyumlu dünyalar yaratmak artık sizin elinizde.Tercihinize göre göz alıcı 10 farklı renkte dörtgen,küre yada granül şeklindeki bu jel bitkilerinizi uzun süre koruyup,beslerken iç mekanlarda şık ve estetik bir görünüm elde etmenizide sağlar.


Ürün ve Hizmetler


#Nano Jel #Kristajel #Jel Toprak #Dekorasyon #Çiçek tanzimi


Benzer Firmalar