Anasayfa » Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » Basın ve Medya » İZMİR Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » PİR PLASTİK PromosyonTanıtım Ambalaj İmalat San. ve Tic.

PİR PLASTİK PromosyonTanıtım Ambalaj İmalat San. ve Tic.


Kestelli Cad. 838 Sokak No:10 Konak-İZMİR

Telefon1: 0232 441 21 17

Telefon2: 0554 455 13 43

Fax: 0232 441 21 17

Web: www.pirplastik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1961
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya-Yunanistan_Moldovya

Firmamız Plastik Frekans (Kaynak) yapıştırma, Çanta, Serigrafi baskı ve Promosyon (Eşantiyon) sektöründe 1961 yılında kurulmuş olup İzmir’ de bir ilke imza atmıştır.
Ruhsat kabları, Sağlık karnesi, Fotoğraf, Ehliyet ve Kredi Kartlık, Poliçe kabları vb. muhtelif Pvc - Biala - Şeffaf kabların frekans kaynak işleri, Promosyon çanta, elbise kılıfı, gamboç, fuar çantaları, benzinci-eczane-kuyumcu-gelinlik-makyaj-plaj-ev tekstil ve dersane çantaları-magnet-oto kokusu- üretiminde her türlü model için adet, kalite ve fiyatta deneyimleriyle iddialı olan firmamız yüksek adetteki siparişleri de en uygun zamanda teslim edebilme yeteneği ile müşterilerimize hizmet sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Ruhsat kabları, Sağlık karnesi kabları, Fotoğraf kabları, Ehliyet ve Kredi Kartlıklar, Poliçe kabları vb. muhtelif Pvc - Biala - Şeffaf kabların frekans kaynak işleri, Promosyon çanta, elbise kılıfı, gamboç, fuar çantaları, benzinci-eczane-kuyumc

#reklam - promosyon #çanta - elbise #pvc - biala #ruhsat - karne #eczane - otel


Benzer Firmalar