özer degirmen


2.organize sanayi bölgesi

Telefon1: 332239 1672

Telefon2: 532 4668320

Fax: 3322391673

Web: www.ozer-degirmen.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:25
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüz dünyasında en çok ihtiyaç duyulan değirmen makinaları sektörüne 1998 yılında adım atan ÖZER MAKİNA geçen zaman içerisinde kendini sürekli yenileyerek ve daima en iyi ürünleri imal ederek adından söz ettirmiştir...

Geniş bir ürün yelpazesiyle, yüksek üretim kapasitesi, kalite anlayışı, teknik bilgi ve donanımıyla, hem ulusal hem de uluslar arası pazarda değirmen makinaları alanında aranılan bir marka haline gelmiştir.

ÖZER DEĞİRMEN; başarısını, alanında uzman bir kadro ile verdiği kalite odaklı hizmet, ürünlerle ilgili sorun ve şikayetlere getirdiği hızlı çözümler ve bunların sonucunda sağladığı güven sayesinde elde etmiştir.

Başarının tesadüflere dayalı olmadığının bilincinde olarak imal ettiği tüm ürünlere ISO-CE belgelerini almak için çalışmaları hızla devam etmektedir.

Kuruluşundan bugüne kadar geçen zaman içerisinde hedeflerine ve değişen Pazar koşullarına sağladığı uyum sonucunda sektöründe önemli firmalardan biri haline gelen ÖZER DEĞİRMEN; bu sürece katkılarından dolayı tüm müşterilerine teşekkür eder, gelecekte de kaliteli ürün ve hizmetiyle değirmen makinaları sektöründe tercih edilen bir isim olmaya devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler


irmik sasörü
fitre süpersonik

# # # # #


Benzer Firmalar