EKİNCİOĞLU EVDEN EVE NAKLİYAT


kartal bankalar cad keban sok C.14 kartal

Telefon1: 0216 517 13 03

Telefon2: 0262 644 18 80

Fax: 0535 740 26 48

Web: www.ekinciogluevdenevenakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:...........
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Yurt içi Taşımacılık

EKİNCİOĞLU EVDEN EVE NAKLİYAT Evden Eve taşımacılık hizmetini en iyi şekilde verebilmek amacıyla, 1996 yılında nakliye şirketleri arasında yerini aldı.

EKİNCİOĞLU EVDEN EVE NAKLİYAT entegre hizmet anlayışı doğrultusunda kuruldu kendine ait TIR ve ileri teknolojik çok özel ekipmanları ile, EKİNCİOĞLU EVDEN EVE NAKLİYAT Taşımacılık sektöründe,büyük kamyon ve kamyonetten oluşan sürekli yenilenen ve kapasitesi arttırılan modern nakliye filosu ve organize yapısı ile evden eve şehir içi-şehirlerarası taşımacılıkta güvenli ve itinalı 24 saat açık telefonlarıyla siz değerli müşterilerimizin hizmetinizde olarak, yurt içi taşımacılığında nakliye sektörünün belli başlı büyük kuruluşları arasında bulunmaktadır.

Gücümüzü, taşımacılık sektörünün mutlak ihtiyacı olan bu alanda geçmişteki tecrübelerimizden de yaralanarak uygulamada kurduğumuz çekirdek kadro ve pek çok işte denenmiş iyi ve kuvvetli ekiplerle taleplere cevap vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

evden eve nakliyat

#kartal evden eve nakliyat tuzla evden eve nakliyat #pendik evden eve nakliyat #ümraniye evden eve nakliyat #erenköy evden eve nakliyat #bostancı evden eve nakliyat


Benzer Firmalar