Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat şirketleri » Su-Yapı Mühendislik- Mühendislik, Müşavirlik

Su-Yapı Mühendislik- Mühendislik, Müşavirlik


Ahmet Rasim Sokak No:16, 06550 Çankaya - Ankara

Telefon1: 0 (312) 441 3226 (Pbx)

Telefon2:

Fax: 0 (312) 438 2726

Web: www.suyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1964
Çalışan Sayısı:200 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Arnavutluk, Senagal, Mozambik, Umman, Türki Cumhuriyetler

Su-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş., 1964 yılında kurulmuş bulunan, bir mühendislik ve müşavirlik kuruluşudur. Kuruluşundan günümüze yurt içi ve yurt dışında, çeşitli mühendislik branşlarında, 300'den fazla proje gerçekleştiren Su Yapı, bu çalışmaların bir kısmını da yerel ve yabancı mühendislik ve müşavirlik firmasıyla müştereken gerçekleştirmiştir.

İşverenlerin ihtiyaçlarını, yüksek kalitede, süratle ve en düşük maliyet düzeyinde karşılamayı amaç edinmiş bulunan Su-Yapı,çalışmalarını şu anda her disiplinden mühendis ve tekniker, mimar, peyzaj mimarı, ekonomist, işletmeci, sosyolog ve idari personelden oluşan 200 kişiye ulaşan güçlü ve kalifiye kadrosuyla yürütmekte ayrıca uzmanlık alanlarında üniversitelerin değerli öğretim üyelerinden danışmanlık hizmetleri almaktadır.

Ulusal kuruluşların olduğu kadar, Dünya Bankası ve FIDIC gibi uluslararası kuruluşların prosedür ve şartnameleri konusunda da büyük bir uygulama tecrübesine sahip olan Su Yapı, 2000 yılı sektör araştırmalarına göre, Avrupa'nın en büyük 200 mühendislik ve müşavirlik firması içinde yer almaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Mühendislik ve Müşavirlik

# # # # #