Turkamedya Hosting Domain ve İnternet Reklam Hizmetleri


Bahçelievler

Telefon1: 05355719664

Telefon2: 05063962886

Fax: 05453060712

Web: www.turkamedya.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:5

2004 yılından bu yana profosyonel amaçlı web tasarım ve geliştirme alanında çalışan profosyonel kadromuz ile 2004 yılında kurulan Turkamedya Hosting Domain ve İnternet Reklam Hizmetleri , sürekli gelişen internet dünyasında bireysel ve kurumsal müşterilerine ekonomik, kesintisiz ve yüksek hızda barındırma hizmetleri sunuyor.


Sektördeki diğer firmaların çoğu hosting işini ikinci bir iş olarak yapmaktadır. Biz TurkamedyaHosting Domain ve İnternet Reklam Hizmetleri olarak sadece hosting hizmetleri ve web tasarım hizmetleri vermekteyiz. Bu nedenle tüm kaynaklarımızı ve iş gücümüzü sonuna kadar bu alanda kullanmak ve müşteri memnuniyetine verilebilecek en yüksek önemi vermekteyiz.


Misyonumuz :

Müşteri beklentileri ve gelişen teknoloji dogrultusunda dogru çözümleri, en yeni teknolojileri, en uygun maliyetle sunabilen bir sistem yaratmak ve müsteri güvenini kazanmak başlıca ilkemizdir.


Vizyonumuz :

2004 yılı itibarıyla, faaliyet gösterdiğimiz tüm yurt çapındaki Web Host ve Tasarım sektöründe hizmet kalitemiz ve çözümlerimiz ile bir numara olmak.


Ürün ve Hizmetler

Hosting, Web Tasarım

#Hosting #Domain #Dedicated #Web Tasarım #Radyo Hosting


Benzer Firmalar