Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat şirketleri » OSOM İNŞAAT MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ

OSOM İNŞAAT MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ


Mahatma Gandi Cad. No:105/5 Gaziosmanpaşa / ANKARA

Telefon1: 312 447 01 69

Telefon2: 532 435 93 65

Fax: 312 447 01 48

Web: www.osom.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

OSOM İnşaat Mühendislik San. ve Tic.Ltd.Şti epoksi zemin kaplama işlerinde kendini kanıtlamış eğitimli uzman kadrosuyla alanında lider seçilmenin verdiği haklı gururla siz değerli müşterilerimize hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Aşağıda kısaca OSOM Grup ve epoksi zemin kaplama hakkında bilgi verilmiştir.

Çalışmalarınızda başarılar diler, düşüncelerinizi bizlerle paylaşmanızı temenni ederiz.

Saygılarımızla;

Orhan SOMUNCU


İletişim:

Adres : Mahatma Gandi Cad. No:105/5 Gaziosmanpaşa / ANKARA
Tel : 0 312 447 01 66
Fax : 0 312 447 01 48
Gsm : 0 532 435 93 65
e-mail : orhan@osom.com.tr



Şirket Profilimiz

Bu dünyada herhangi bir kişinin daha kötü yapamayacağı daha ucuza satamayacağı hemen hemen hiçbir şey yoktur. Sadece fiyata önem veren kişiler bu tür hilelerin haklı kurbanı olurlar. Gereğinden fazla ödemek iyi bir şey değildir. Ama, gereğinden az ödemek daha kötüdür. Gereğinden fazla ödediğiniz zaman para kaybedersiniz ama fazla zararınız olmaz. Ancak gereğinden az ödediğiniz zaman alınan mal öngörülen ihtiyaca cevap veremeyeceği için bazen her şeyi kaybedersiniz.Ekonominin kanunu az para karşılığı çok şey almayı yasaklamaktadır.En ucuz teklifi kabul ettiğiniz zaman girdiğiniz riski de buna eklemek zorunludur.Ve bunu yaptığınız zaman ise daha iyi bir şeyin bedelini ödemek için yeteri kadar paranız olacaktır.






Misyonumuz
Etkinliğimiz, çevikliğimiz ve beraberlik verimliliğimizle;
Müşterilerimize,
Dostlarımıza,
Çalışanlarımıza,
Topluma ve çevreye
kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde artırmaktır.

Epoksi Zemin Kaplaması Nedir ve Özellikleri

Epoksi sistemi, epoksi reçinesi ve bir kürleme ajanından (hardener=sertleştirici) meydana gelir.Epoksi sistemi kullanıldığında, epoksi reçinesindeki tekil moleküller(monomers), kürleme ajanı(hardener) ile birleşerek, uzun zincirleme molekül bağları oluşur.(polymer). Epoksi ve hardener karışımı kürlenince, sert bir polimer meydana gelir. Bazı epoksi sistemleri oda sıcaklığında bir kaç dakikada kür olurken, bazıları sertleşmesi için daha fazla zamana ve ısıya ihtiyaç duyar.

Pek çok epoksi ürünleri organik solvent, filler ve pigmentler içerir. Sertleşen Epoksilerin karakteristik özellikleri epoksinin monomerine, kürleme ajanına(hardener), solvent ve fillerin eklenmesine göre değişiklik gösterir.
Epoxy reçinenin en önemli tek özelliği sıvı halden kolaylıkla sert, elastiki katı kaplayıcı hale geçebilme yeteneğidir.
Epoxy bu kadar çok yönlü niteliklere sahip olduğundan dolayı, epoxy reçineler şimdilerde koruyucu kaplayıcılar, denizcilikte kullanılan boyalar, döşemelikler, yapıştırıcılar, tutkallar, kalıplama karışımları, izolasyon malzemeleri, sağlamlaştırılmış plastik ve tekstil ürünleri gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.

Neden Epoksi Kaplama ?

• Hijyeniktir,
• Tozumaz ,
• Estetik Görünüm kazandırır,
• Kimyasal Dayanıklılık verir,
• Yüksek Mekanik Direnç sağlar


Ürün ve Hizmetler


Epoksi
Epoksi Zemin Kaplaması Nedir ve Özellikleri Epoksi sistemi, epoksi reçinesi ve bir kürleme ajanından (hardener=sertleştirici) meydana gelir.Epoksi sistemi kullanıldığında, epoksi reçinesindeki tekil moleküller(monomers), kürleme ajanı(hardener) ile birleşerek, uzun zincirleme molekül bağları oluşur.(polymer). Epoksi ve hardener karışımı kürlenince, sert bir polimer meydana gelir. Bazı epoksi sistemleri oda sıcaklığında bir kaç dakikada kür olurken, bazıları sertleşmesi için daha fazla zamana

#epoksi #epoksı #epoksi kaplama #poliüretan #yalıtım


Benzer Firmalar