Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » ADANA İnşaat malzemeleri » Yıldırım Kardeşler Orm.Ürün.Ltd.Şti,.

Yıldırım Kardeşler Orm.Ürün.Ltd.Şti,.


MOB.SİTESİ 68.BL.NO:32 YÜREĞİR

Telefon1: 03223467186

Telefon2: 03223467187

Fax: 03223460475

Web: www.ebertdoor.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:70 (Yönetici:5 | Memur:15 | İşçi:50
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İTALYA

* 1986 Yılında ayakkabı ökçesi imal etmek amacıyla Yıldırım Ökçe adı altında kuruldu.
* 1988-1989 yıllarında mobilya imalatçılarının kullanım için orman ürünleri ve aksesuar satışına başladı.
* 1991 yılında daha profesyonel bir yapı kuruldu ve Yıldırım Kardeşler Orman Ürünleri San.Tic.ve Paz.Ltd.Şti. kuruldu.
* 1999 Yılından itibaren yurtdışına açılım başladı.* 3B S.P.A. Mutfak Dolap Kapakları Türkiye Distribütörlüğü, Mobil Clan (Casa İtalia) Ahşap Mutfak Dolap Kapakları Türkiye Distribütörlüğü, B Arredo S.N.C. Ahşap Çekmece Aksesuarları Türkiye Distribütörlüğü, Julius Blum G.M.B.H.Mobilya Aksesuar Sistemleri Bölge Acenteliği Alındı
* 2003Yılında itibaren Bilgisayarlı Kesim - Ebatlama, Bantlama, Şirink, Çoklu Delik Hizmetleri başlandı ve MDM (Mobilya Destek Market) Birimi Kuruldu.
* 2004 Yılında Envantere Bilgisayarlı CNC Makinesi alınarak CNC Designer İşlemlerine başlandı
* 2005 Yılında 10.000 M2 Depo ve imalat yerine geçilerek müşterilere daha hızlı hizmet verilmeye başlandı.
* 2006 yılında 3.000 m2 showroom ile mobilyacı, imalatçı ve inşaat firmalarına daha iyi hizmet vermek amacıyla ürünler teşhir edildi.
* 2007 Yılında MDM (Mobilya Destek Market) Birimi Ek Bilgisayar Kontrollü makineler ile desteklenerek Türkiye ve Dünya` da İlk ve Tek Melamin Yüzeyli Dekoratif Ahşap Kapı İmalatına başlanıldı.
* 2008 Yılı Hedefi olarak markalaştırılmış olan EBERTDOOR Ahşap kapıları üreterek Yurt İçi ve Yurt Dışı sektörde ilk sıralara tırmanmayı hedeflemektedir.
Hareket Yeteneği ve Yurtiçi Yayılım ;
* Yıldırım Kardeşleri farklı kılan güvenilir altyapı, güçlü stok, ürünleri tanıyan ve hızlı sipariş alabilen deneyimli kadro, derhal siparişe imkan veren yurtiçi lojistik destektir.Marmara Bölgesi, Ankara Bölgesi ve İzmir Bölgesi Müşteri temsilcileri de yurtiçi yayılıma destek vermektedirler.
Amaç ;
* Mobilya endüstrisinde gelen kapak, orman ürünleri, ahşap kapı, aksesuar ve diğer ürün taleplerini nitelikli tasarım, vazgeçilmez kalite, sürekli yenilik, komple teklif verme ve pazar eğilimlerini hızlı tespit etme faktörlerinden yararlanarak sıra dışı teklifler sunmak.
Hedef ;
*Mutfak, Banyo, Kapı ve Mobilya imalatında kullanılacak ürünleri ve hizmetlerin müşterilerimize kaliteli, hızlı, ucuz ve sorunsuz olarak temin etmek ve destek vermek


Ürün ve Hizmetler

3B DOLAP KAPAKLARI

#KAPI #AHŞAP KAPI #MELAMİN KAPI #AMERİKAN KAPI #PANEL KAPI


Benzer Firmalar