Doremi Mobilya Ltd. Şti.


Kisikkoy S.S.Cikrikci cd:47 Menderes/Izmir

Telefon1: +902322575471

Telefon2: +902322575391

Fax: +902322575345

Web: www.doremikitchen.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Doremi Mobilya 1991 yılında kurulmuş tescilli DOREMİ markası ile kısa zamanda kazandığı başarılarla ve yeniliklerle mobilya sektöründe takip edilen öncü firmalardan biri olmuştur.

17 yılın deneyimi ile verimlilik, uygun fiyat politikası ve zamanında teslimatı kendisine ilke edinen firmamız ,özel geliştirilmiş bilgisayar yazılımları ile teklif aşamasından, sevkiyata kadar tüm aşamaları ve detayları hızlı bir şekilde takip edebilmektedir.

Firmamız bugün 5.000 metre karelik üretim alanında;yatak odaları,yemek odaları,koltuk takımları,duvar üniteleri,ofis mobilyaları ve toplu mutfak ve banyo dolabı ihtiyaçlarının yanı sıra özel proje ve her türlü ahşap çözümlerde hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


New Cooper Yemek Odası
Alpi meşe kaplama koyu ceviz kaplama ortandan açmalı uzayan masa kulpsuz Cila ve materyal alternatiflerimiz hayal gücünüz ile sınırlıdır. İstediğiniz ölçüde üretim yapabiliriz.
Lord Yemek odası takımı
Abonoz kaplama üzeri lake cila ve kayın kaplama üzeri wnge cila Florasan la ışıklandırılmış vitrin asansör sisitemli açılır masa Cila ve materyal alternatiflerimiz hayalgücünüz ile sınırldır İstediğiniz ölçülerde üretim yapılaiblir.
Mondeo Zeytin Yatak Odası
Özel laminasyon tekniği ile yuvarlaklaştırılmış köşeler Lake cilalı zeytin kaplama ve venge cilalı meşe kaplama dokun aç sistemli çekmeceler Şifonyerde kravat/kemer çekmecesi Pantolon askısı Materyal ve cila alternatiflerimizi hayal gücünüz ile sınırlıdır sizin ölçülerinizde üretim yapılabilir.
Euroroller Yatak Odası
Deri kaplama yatak ve ışıklı yatak başı Venge cilalı meşe kaplama Ayna kapaklı ray dolap Asansör sistem askı pantolan askısı kazak sepeti kravat/kemer çekmecesi Materyal ve cila alternatiflerimiz hayalgücünüz ile sınırlıdır.
Kelebek Yatak Odası
Deri kaplama yatakbaşı Kayın kaplama koyu ceviz cila Şifonyerde yana açılan parfüm dolabı ve kravat/kemer çekmecesi Materyal ve cila alternatifleri jayalgücünüz ile sınırlıdır Sizin ölçülerinizde üretim yapabiliriz.
MOndeo Zeytin yemek odası
Zeytin kaplama üzeri doğla cila ve lake Kayın kaplama üzeirne zeytin cila özel laminasyon tekniği ile yuvarlakşatırılmış köşeler çift vitrin Özel doremi sandalyesi
Tambur Yemek Odası
Meşe kaplama üzerine venge cila abonoz üzerine lake cila tv dolabında ve etejerde fırdöndü menteşe Vitrinde özel deri kulplar Spotla ışıklandırılmış vitrin ve etejer Kenardan açılan masa Çatal bıçak çekmecesi

#Mutfak,banyo #yatak odası #yemek odası #Ofis #Duvar ünitesi


Benzer Firmalar