Anasayfa » Muhtelif hizmetler » KOCAELİ Muhtelif hizmetler » ŞELALE TEMİZLİK VE DANIŞMA MERKEZİ

ŞELALE TEMİZLİK VE DANIŞMA MERKEZİ


merkez mah merkez kapalı iş merkezı no 81Adaire 100 golcuk kocaelı

Telefon1: 0262 413 32 62

Telefon2: 0262 414 50 77

Fax: 0262 414 32 62

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ŞELALE TEMİZLIK VE DANIŞMA MERKEZI ev bıro işyerı temizlığı ınşaat sonrası genel temizlık konusunda falıyet gostermektedır


Ürün ve Hizmetler


kostantine
yurt dışından ital edilen kostantine münöflö, vinneks, deri, araba torbidosu,mobilyalarda, plastik aksamlarda kullanılıyor. çok mükemmel derecede parlaklığın yanı sıra toz tutmuyor uzun süre etkisini gösteriyor.üstelik çok hoş bir kokusu vardır.hiç bir yan etkisi yoktur.
cam bezi
size sunduğumuz cam bezi isveçten ital edilyor 1000 yıkama garantisitle size sunuyoruz. cam bezinin özellikleri hiç bir mazeme kullanmadan sadece normal suyla nemlendirip canınızı, aynanızı siliyorsunuz özel fiberoptik yapısıyla iz bırakmadan mükemmel derecede parlaklık veriyor.işiniz bittiğindede sadece suyla tıkayıp duruluyorsunuz.
zor kir temizlik bezi
bezimiz ağır kirlerin temizliğinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. en ağır fırın yağlarını dahi sadece su ile temizleyebilirsiniz. uzun ömrü sayesinde tasarruf etmenizi sağlar.sadece su ile yıkanıp durulanır.
profosyonel temizlik bezi
ürünümüzün özellikleri hiç bir temizlik maddesiyle kullanılmaz sadece suyla nemlendirilerek kullanılır. yüzeydeki tüm tozu ve kiri içine hapseder.kuru kullanıldığında statik yapısı tozu içine çeker. normal mikrofiber bezden 5 kat daha uzun ömürlüdür.koltuk süet gibi temizliği zor ve kullanımı hassas yüzeyler için idealdir.
oto yıkama bezi
aracınızın boyasına zarar vermeden temizler durulamaya gerek olmadan temizlik saglar araç içi temizliğindede kullanılabilir 1000 yıkama garantisi vardır.
makyaj temizleme bezi
kalın yapısı ile yüzeydeki makyajı su ile kolayca çıkartır. yağı ve kiri derinlemesine temizlerciltteki gözenekleri acarak cildin nefes almasını sağlarölü derinin yenilenmesine yardımcı olur.

#temızlık ve temızlık malzemelerı #temizlık # # #


Benzer Firmalar