Ankara Dolum Bank


Necatibey Cad. 66/4 Maltepe

Telefon1: 0 312 232 34 17

Telefon2:

Fax: 0 312 232 34 17

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:America - Japonya - Çin

Profesyonel Kartuş ve Toner Dolum
Açıklama:
Ankara Dolum Bank,kartuş ve toner dolumunda, muadil,fason ve orjinal sarf malzeme satışlarında sektöründe en önde gelen köklü firmalardandır.

Kartuş ve toner dolumlarında firmamız, profesyonelliğiyle yurt dışı standartlarında dolum ve yenileme yapmakta, 0 hata prensibiyle %100 memnuniyet sağlamaktadır.

Firmamız kendi kullandığı ve satışını gerçekleştirdiği ürünleri ithal etmekte ve kontrollerini yapmaktadır.

Tamamen garantili tüm modellerde kartuş ve toner dolumu yapılmakta ve satışı gerçekleştirilmektedir.

Özellikle renkli toner ve kartuş dolumlarında orjinalden farksız ve en keskin görüntüyü en ekonomik fiyat seçenekleriyle sunan Ankara Dolum Bank rakiplerinden kalitesiyle bir adım öndedir.

Dünya standartlarında bir tonerden %5 yield (sayfada ki doluluk oranı) ile 2000 çıktı alınması gerekirken kalitesiz hizmetlerle bu oranın 1/4 üne bile zor ulaşılmakta ve ürün deforme olmaktadır.

Unutmayın yanlış ya da kalitesiz malzemeyle dolum yapmakta olan ve uzman olmayan birçok firma, kartuş ve tonerlerinizin ömründen önce deforme olmasına neden olmaktadır.

Tarafımızda kullanılan tonerler,dünyanın en iyi üreticilerinin ürettiği tonerler olup makinelerinize ve toner kartuşunuza hiç bir zarar vermeyip aksine ömrünü uzatmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Kartuş toner satış - Dolum

#Kartuş Toner #Yazıcı #Chip #Drum #Dolum


Benzer Firmalar