Elmaksan Elektronik San. Tic. A.Ş.


Elmasbahçeler Mah. Zafer Sok. No:36 Osmangazi Bursa

Telefon1: 0 224 271 94 77

Telefon2:

Fax: 0 224 271 96 39

Web: www.elmaksanelektronik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Elmaksan Elektronik A.Ş. 1998 yılından bugüne kadar ENRICO & MAGGI Marka kapı tipi metal detektörlerinin üretimini yapmaktadır. 10 yıl gibi bir süre içerisinde Türkiye genelinde sektörel dağılımını tamamlamış ve gerek koşulsuz müşteri memnuniyeti gerek ise teknik servis konularında müşterilerine tam destek olmuştur. Sektör sektör hazırlanmış referans listemiz bunun en büyük kanıtlarından birisidir.

Firmamız mamullerinde sağladığı bu güven sayesinde ve müşterilerinin taleplerini göz önüne alarak 2006 yılından itibaren de ENRICO & MAGGI Marka El Tipi Metal Dedektör çalışmalarına başlamış ve 2007 yılı başlarında bu ürününü talep eden sektör ile paylaşarak yine kendisine duyulan güveni boşa çıkarmamıştır.

Firmamız, mamul satışından sonra gerçekleşebilecek bütün sorunlara mevcudunda bulunan teknik servis gücü ile en kısa zamanda müdahale ederek sorun çözmektedir. Her zaman güvenirliliğini kanıtlamış ürünleri kullanan firmamız, kaliteli ve düşük maliyetli çözümler sunarak her koşulda müşterilerini memnun etmeyi hedef edinmiştir.

Firmamız üretimini yaptığı ENRICO & MAGGI markasını şimdiye kadar tercih eden tüm kamu kurum, kuruluşlarında ve özel sektörde her zaman markamızın ve mamülümüzün arkasında durmamız sebebiyle Türkiye genelinde geçen 10 yıl içerisinde hiçbir teknik sorun çözümsüz kalmamış ve her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur.

1998 Yılından bu yana Türkiye ve Yurtdışında oldukça saygın firmalar ile çalışan ENRICO & MAGGI rakiplerinde bulunan teknik özellikleri fazlasıyla taşımasının yanı sıra geliştirdiği ek özellikler ile kullanıcıların işlerini kolaylaştırıp aynı zamanda kontrollerin daha sağlıklı güvenilir ve çok daha hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Kapı ve el dedektörü imalat, Baumüller motor kontrol sistemleri

#metal,dedektör #kapı,dedektörü #enricomaggi, #el dedektörü #elmaksan elektronik


Benzer Firmalar