Anasayfa » Turistik ve hediyelik eşya » Turizm » İSTANBUL Turistik ve hediyelik eşya » GÜNDOĞDU KRİSTAL EŞYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÜNDOĞDU KRİSTAL EŞYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Topçular, Karakol Sokak No:10 Kat:1 34055 Rami

Telefon1: + 90 212 613 74 47

Telefon2: + 90 212 613 74 48

Fax: + 90 212 576 80 55

Web: www.onlinecrystal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1956
Çalışan Sayısı:32 (Yönetici:1 | Memur:3 | İşçi:28
Dış Ülkelerle Bağlantıları:USA - AVRUPA - ORTADOĞU

1956 da kurulan firmamız, kristal biblo, kristal promosyon,kristal nikah şekeri, kristal figürler, kristal fotoğraf , yılbaşı süsleri ve ev dekorasyon ürünlerinde sizlere hizmet sunmaktadır. Kuruluşundan günümüze, özgün tasarımları, kaliteli malzemesi, son sistem teknolojik üretim parkuru ve eğitimli personeli ile sektöründe öncü ve sektörüne yön veren firma konumundadır. Gelişen global ticaret ve rekabet koşulları gereği, gerek ürün kalitesinde gerek hizmet kalitesinde maksimum seviyede yükselen bir grafiğe sahip olan firmamız, üretiminin %80 nini 22 ülkeye ihracat yapmakta, müşteri portföyünü büyütmekte ve bayi ağını genişletmektedir. Ürün ve hizmetini, doğru ve en hızlı iletişim araçları ile aktarabilmek amacında olan firmamız, fuarlar, bayiler, satış noktalarımız ile sizlere ulaşmakta, ziyaretinde bulunduğunuz site aracılığı ile her kitleye ulaşabilme hedefi doğrultusunda bir büyük adım daha atmış bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Kristal şilt ve plaketler, kristal promosyon ürünleri, kristal ofis aksesuarları, kristal biblo, kristal hediyelik eşya, kristal nikah şekeri, kristal dekoratif ürünler, kristal takı

#şilt plaket #kristal promosyon #kristal biblo #nikah şekeri #yılbaşı süsleri


Benzer Firmalar