Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » İZMİR Isıtma soğutma ve havalandırma » Alfa Klima Makine Mühendislik İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti.

Alfa Klima Makine Mühendislik İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti.


Mithatpaşa Cd. No:277/A Konak

Telefon1: 02324250333

Telefon2:

Fax: 02324418280

Web: www.alfaklima.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Merkezi İzmir`de bulunan Mekanik Tesisat (Isıtma, soğutma, havalandırma, yangın, kalorifer, soğuk hava deposu, yüzme havuzu, doğalgaz, jeotermal, klima, Vrv, sıhhi tesissat) firmasıyız. Konumuz ile ilgili Fabrikalar, Oteller, İş Merkezleri, Hastaneler, Hipermarketler, Mağazalar, Bankalar, Konutlar ve Villalar vb için ; proje, müşavirlik, taahhüt, satış, bakım ve onarım hizmetleri vermekteyiz. Bu konular ile ilgili işlerinizde beraber çalışmaktan mutluluk duyarız.



HER MARKA (ACSON,AEG,AIRWELL,AİRFEL,AİRKOOL,ALARKO,ALASKA,ALTUS,AMANA,AMERICOOL,ARÇELİK,ARISTON,ARTEL,BAYMAK,BEKO,BOSCH,CANDY,CARRİER,CARTEL,COOLAİR,CONTEK, CONTİ,DAEWOO,DAIKIN VRV,DELCHİ,DELONGHİ,DEMİRDÖKÜM,ECA,ELCO,ELEKTRA,
ELEKTROLUX,FERROLİ,
FUJİ,FUJİTSU,GOODMAN,HAİER MRV,HICON,HIGHLIFE,HITACHİ,İKLİMSA,İNDESİT, LG,LG BEKO,MİDEA MDV,MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES KX4,MITSUBISHI ELECTRIKC,NORTHAİRE,PANASONİC, PHILCO,PROFİLO,RAKS,REGAL,SAMSUNG,SAMUİ,SANYO,SHARP,SIEMENS,
SİGMA,SİMTEL,SUNNY,TEBA,TOSHİBA,TRANE,UNİONAIRE,VESTEL,WHİTE WESTİNGHOUSE,YORK,ZİBRO ) KLİMA İÇİN BAKIM, ONARIM VE SERVİS HİZMETİ SUNUYORUZ.
ARIZA VE BAKIMLARI BİLDİRMEK İÇİN HEMEN TELEFON EDİNİZ.
TEL. :0-232-425 03 33 - 441 82 80


Ürün ve Hizmetler


#Isıtma Soğutma #Proje Taahhüt #Havalandırma Yangın #Servis Klima #Bakım Onarım


Benzer Firmalar