Anasayfa » Ağaç kereste ve orman ürünleri » Ağaç ve Orman Sanayi » İSTANBUL Ağaç kereste ve orman ürünleri » Ertan Ergül Nakış ve Deri Makinaları Tekstil Sanayi Tic. Ltd. Şti.

Ertan Ergül Nakış ve Deri Makinaları Tekstil Sanayi Tic. Ltd. Şti.


Ergül Makina, Tic. Ltd. Sti. Istanbul Manifaturacılar Carsısı 5. Blok No:5539 Unkapanı/Istanbul

Telefon1: (0212) 520 6017

Telefon2: (0212) 522 7814

Fax: (0212) 512 1684

Web: www.dikismakinesi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1979
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1995 yılına kadar şahıs firması iken 1996 yılında Ertan Ergül Nakış ve Deri Makinaları Tekstil Sanayi Tic. Ltd. Sti. adı altında bünyesine servis, yedek parça ve Bernina marka bayiliğini de katarak limited şirketi halini almıştır.
Kurumumuz öncelikle hizmette kalite ve memnuniyeti hedeflemiştir. Istanbul`da bulunan merkez satış noktamızda teknolojinin son ürünü olan sanayi ve aile dikiş makinaları satışa sunulmaktadır.
Firmamızın ürün yelpazesinde ülke çapında yaygın olarak kullanılan Pfaff ve Bernina markalı sanayi ve aile dikiş makinalarına yer verilmiştir. Mağazamızda mevcut olan tüm marka ve modeller en iyi servis ve en kaliteli yedek parça hizmetiyle müşterilerimize sunulmaktadır.
Ertan Ergül Nakış ve Deri Makinaları Tekstil Sanayi Tic. Ltd. Şti. müşterimizin sadece makinayı alırken değil aldıktan sonra da her zaman yanındadır. Mağazamızda çalışan deneyimli elemanlar makinada oluşacak herhangi bir sorun karşısında veya periyodik bakım zamanlarında büyük bir ilgi ve özveriyle hizmetinizde olacaktır. Müşteri memnuniyeti firmamız için birinci sırada yer almaktadır.
Günümüzün şartlarına uygun hesaplı fiyatlarımız ve ilgili personelimizle hafta içi hergün ve Cumartesi günü de dahil hizmetinizdeyiz. Bize (212) 520 6017 - (0212) 522 7814 numaralarından ya da sitemizdeki Bize Ulaşın bölümünden ulaşabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


#dikiş makinası #pfaff bernina #nakış çeyiz #tekstil istanbul #konfeksiyon tamir


Benzer Firmalar