TachiStyle Fotoğraf ve Tasarım


Şehit Ersan Cad. 30 / 1 Çankaya

Telefon1: 532 793 3379

Telefon2:

Fax: 312 467 1692

Web: www.tachistyle.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yeni bir marka oluşturuyor veya yeni bir firma kuruyor olabilirsiniz, ya da mevcut kurumsal kimliğinizden memnun olmayabilirsiniz. Günümüzde uluslararası alanda açılmak bu kadar kolaylaşmış iken, bunu doğru, uluslararası standartlara uygun ve hatta üzerinde materyalle yapmak firmanız veya şahsınız için size çok büyük fayda sağlayacaktır.

Kendinize özel, kaliteli bir fotoğraf seti tanıtım kampanyalarınızda her an basılı veya elektronik her platformda ihtiyacınız olacak en önemli materyaldir. Bizler müşterilerimiz için en başta marka tasarımından başlayarak, markanın reklam konsepti, sloganları, bu markanın amblem ve logotype`ı, tanıtım kartları, antetli kağıtlar, eğer gerekiyorsa profesyonel fotoğraf çekimlerini (ürün, mekan, insan ve yaratıcı reklam) yapabiliriz.

Bir sonraki adım firma ve markanızın en büyük tanıtım platformu olan internet üzerinde tanıtılmasıdır. Bu noktada sadece iki seçeneğiniz olduğunu düşünebilirsiniz; önceden yapılmış ve üzerinde herhangi bir tanıtım çalışması yapılmamış web sitenizi kullanmaya devam etmek, ya da sadece online bir broşür şeklinde bir web sitesi yaptırıp bırakmak. Bu konuda özellikle Türkiye`de büyük bir yanılgıdır. Bir web sitesi sadece online bir broşür değildir, sizin dünyaya açılan canlı, interaktif kapınızdır. Web sitesinin tasırım ve tanıtım ücretleri ile diğer yöntemlerle uluslararası tanıtım, reklam yapmanın size getireceği faydalar kıyaslandığında bu kullanabileceğiniz en ekonomik yöntemdir.

Bizler firmanızın veya markanızın web tasarımı, internet üzerinde arama motorları optimizasyonu (seo), link popülerliği oluşturması (link building) ve reklam için klik başına ödeme yapılan (ppc) arama motorlarında danışmanlık hizmetleri ile global tanıtımını bütçenize uygun ve size en faydalı şekilde yapabiliriz.


Ürün ve Hizmetler


#profesyonel fotoğraf #panorama fotoğraf #ürün fotoğrafı #moda fotoğrafı #mekan fotoğrafı


Benzer Firmalar