Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » İSTANBUL Ambalaj Genel » kolishop Ambalaj Ve Matbaacılık

kolishop Ambalaj Ve Matbaacılık


istoç san sitesi 38. Ada No 21İkitelli

Telefon1: 0212 6593590

Telefon2: 0212 6596824

Fax: 0212 6593581

Web: www.kolishop.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kolishop.com, uzun yıllara dayalı sektörel tecrübe ve birikimini teknoloji ve yenilikler ile zenginleştirerek müşterilerinin ürün ambalajlarına veya kurumsal kimliklerine farklı sunum ile farklı imaj ve sıra dışı bir tasarım ile büyük bir değer katan Gökalp Ambalaj şirketinin özel hizmet birimidir..
Gökalp Ambalaj, yeni bir çağın oluşmasına sebep olan harikalar asrının alabildiğince bulanıklaşan marka ve ürün seçenekleri fazlalığının getirisi olarak rakip firmalardan sıyrılıp hedef kitleye ulaşabilmek için reklamın artık büyük önem kazandığı bir zamanda en etkin yol olmayı hedef seçmiştir.
Gökalp Ambalaj, etiketin derinliklerinde parlayan yaldız gibi markanızın parlamasında ve rekabet okyanusunun göz kamaştıran parlak bir kabarcığı olmasında büyük katkı sağlamaktadır.
Esas faaliyet konusu KARTON AMBALAJ olan firmamız, diğer tüm matbaa konularında da yetkin olup, kurumsal kimliğin ayrılmaz bütün parçalarında size çizgi ötesi bir kimlik sunmanın yanı sıra, fiyat, kalite, zaman faktörlerini müşterisi lehine kullanmayı ilke edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler


#kutu, koli #ambalaj,matbaa #ofset,poşet #karton kutu,etiket #oto güneşliği,köşebent


Benzer Firmalar