Inside Istanbul Yazılım


Ataşehir / Kadiköy

Telefon1: +90 216 456 94 00

Telefon2:

Fax: +90 216 456 94 48

Web: www.insideist.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tekstil ERP yazılımlari...

Merkezi Belçika`da bulunan Inside Communications, İstanbul`da açılan Türkiye ofisi ile, müşterilerinin iş süreçlerinde verimliliği artırarak rakipleri karşısında avantaj sağlamaları için geliştirilen ‘İşletme Kaynakları Planlaması’ (ERP) programları ile hizmet vermektedir.

25 yılı aşkın süredir, dünyada 100’den fazla tekstil işletmesine hizmet veren Inside Communications; sahip olduğu tecrübelerini Türk Tekstil sektöründeki müşterileriyle paylaşmak için Istanbul’da yeni bir organizasyon kurmuştur.

Üretim, planlama, satış, muhasebe, depo, personel vb. süreç yönetimini iyileştirme ve geliştirme ile ilgili her türlü ihtiyacınıza ve ayrıca Tekstil Endüstrisi’nin spesifik ihtiyaçlarına çözüm sunabilen Inside Istanbul Yazılım , işletmenizin hedeflerine ulaşmasını sağlamak, maliyetlerinizi kontrol ederek düzenlemek ve düşürmek, sizi rakipleriniz karşısında bir adım ileri götürecek adımları birlikte atmak için hizmet vermeye hazırdır.

Inside Communicaitons’ın tekstilde halı, kilim, dokuma ve konfeksiyon sanayiinde uzmanlaşmış kadrosunun güncel teknolojileri kullanarak tekstil sektörüne yönelik geliştirdiği, InTEX ERP yazılımı, ekonomik, kolay kullanımlı, Türkçe menülü ve detaylı bir program olarak tüm dünyada kullanılan, sektöre özel, lider yazılım programıdır.


Ürün ve Hizmetler


#tekstil #ERP #yazılım #dokuma #üretim


Benzer Firmalar