Anasayfa » Lastik ve kauçuk » Lastik sanayi » İÇEL Lastik ve kauçuk » ASLAN LASTİK KAPLAMA SANAYİİ

ASLAN LASTİK KAPLAMA SANAYİİ


138. Cad. 6389 Sk No:2/A

Telefon1: 0324-2347120

Telefon2: 0324-2347121

Fax: 0324-2347122

Web: www.aslanlastik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bizler nakliye ve otomotiv sanayinin büyük ekonomik çıktılarından birisi olan lastiğin geri dönüşümü, ekonomiye kazanımı, faydalarını maksimum düzeyde, maliyetini ise minimum düzeyde tutmayı ilke edinmiş kuruluşuz.
İşimiz piyasadaki Lastik tekerlekli araçların (kamyon, kamyonet, otobüs, minibüs ve iş makineleri) lastiklerini yapısına uygun olarak teknolojik ekipman ve malzeme kullanarak lastiği yenilemek suretiyle ekonomiye kazandırma işidir.
Uzun yol, şehir içi ve şantiyelerde kullanılan araçların çalışma şartlarına uygun desen çokluğu ile alternatif yarattığımız gibi yeni bir lastiğin sağladığı performans, kalite ve garanti şartlarını da yerine getirmekteyiz.
Soğuk Sistem Lastik yenileme işleminde Alman Teknolojisi ile üretilmiş ve uluslararası kalite belgesine sahip ürün, teknolojik ekipman ve ECE 109 `a uygun üretim yapımızla kaliteli ürün sunmaktayız. Bölgemizde tek ve benzersiz yapımız, teknolojik liderliğimiz aşikardır.
Sistemimizde bulunan TYRESCAN ( Ultrasonik Karkas İnceleme) cihazı ile lastiği kaplama öncesi tıraşlamadan tarayıp kontrol ederek, kaplama oluyorsa kaplıyor, olmuyorsa lastiğinizi aldığımız gibi iade ederek karkas kaybınızı önlüyoruz.
Kısaca bahsettiğimiz bu hizmetlerimizle ilgileneceğinizi umuyor, çalışma hayatınızda başarı temennilerimizi sunuyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Lastik Kaplama

#lastik,jant #kaplama, karkas #soğuk, sıcak #kraiburg, tyrescan #yenileme, aslan


Benzer Firmalar