DEFENDER TURK


ACIBADEM CAAD. 115/11 KADIKOY

Telefon1: +902165452251

Telefon2:

Fax: +902165452588

Web: www.defenderturk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:1000 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



Canlı bombaları tanıyan kamera

İngiliz ThruVision şirketince geliştirilen kamera, canlı bombaları 25 metreden tespit edebiliyor. Kamera duvar içine gizlenerek çalışıyor ve kesinlikle insanlara zarar vermiyor.


İngiliz ThruVision şirketince geliştirilen “T5000” adlı kameranın Türkiye distribütörü Defender Turk`un Teknik Müdürü Hakan Bölükbaşı, “Bu kamerayla, güvenliğin üst düzey olması gereken yerlerde canlı bombalara karşı etkili olunacak” dedi.

Bölükbaşı, “elbisenin tanıtımında yaptığı konuşmada, bir hafta önce Türkiye`ye getirilen “T5000” adlı kameranın Emniyet Genel Müdürlüğünde yetkililere de tanıtıldığını ve bu sistemle “güvenlik endüstrisinde yeni bir çığırın açılacağını” söyledi.

“Pasif görüntüleme teknolojisi” ile çalışan ve dünya çapında 9 ay önce satışa sunulduğu ifade edilen sistemin, “insan üzerindeki plastik, sıvı ve metal patlayıcıları tespit edebilen tek cihaz olduğunu” anlatan Bölükbaşı, kameranın duvar içerisine gizlenilerek tarama yapabildiğini ve kesinlikle insanlara zarar vermediğini kaydetti.

Bölükbaşı, “Hamilelere ve kalp pili taşıyanlara dahi zarar vermeyecek şekilde üretilen bu kamerayla havalimanları, parlamento binaları, büyük alışveriş merkezleri, oteller, metro gibi güvenliğin üst düzey olması gereken yerlerde canlı bombalara karşı etkili olunacak” diye konuştu.

İnsanlar hareket halindeyken de işlevsel bir görev yapacak olan kameranın, miting alanları, stadyumlar ve konser alanlarında, taşınabilir bir konteyner içerisine yerleştirilmesiyle güvenlik girişi oluşturulabileceğini belirten Bölükbaşı, bu şekilde gizlenmiş tehditlerin etkisiz hale getirilebileceğini bildirdi.

Bölükbaşı, şunları kaydetti:

“Bu ürünün bizde olduğunu öğrenen ilgililerden sipariş almaya devam ediyoruz. Kullanımı çok basit olan bu sistem, tüm insanlar ve nesnelerin düşük seviyede elektromanyetik radyasyon yayması temeline göre çalışıyor. Terahertz ışınları, elektromanyetik spektrumun (tayf) üzerindeki infrared (kızıl ötesi) ve mikrodalgaların arasında bir yerde bulunuyor ve ışınlar duvarlar ve bulutların içinden geçebiliyor. İnsanların üzerindeki metal ve metal olmayan maddelerin 25 metre öteden görülebilmesi, güvenlik sistemini geliştirme açısından çok önemli.”



Defender Turk
DefenderTurk
Defender Türk
DefenderTürk
ThruVision
Thru Vision
Brijot
Bomba Tespit Cihazları
TeraHertz
Tera Hertz
ThruVision T5000
ThruVision T4000
Güvenlik Sistemleri
25metreden Bomba Tespit Cihazı
Teroristlerin Korkulu Rüyası T5000


Ürün ve Hizmetler


#Defender Turk #ThruVision #ThruVision T5000 #ThruVision T4000 #Brijot


Benzer Firmalar