aksan makine ve end ürünleri san tic ltd şti


ünaldı hasip dürri cad no:61/c

Telefon1: 0342 225 44 66

Telefon2: 0342 225 22 08

Fax:

Web: www.aksantr.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1978
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



AKSAN
MAKİNE VE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER KLİMA SANAYİ

1978 yılında ilk olarak faaliyete başlayan ve 2008 yılının ilk aylarında yaklaşık 30 yıllık tecrübemizi siz müşterilerimize aktarmak için AKSAN ENDÜSTRİYEL olarak faaliyet göstermeye başlamış bulunmaktayız. Kaliteli ve ekonomik çözümler üretmek adına kendi bünyemizde kurduğumuz AR-GE çalışma grubumuzla dünya standartlarında ve en yeni teknolojiyi size daha kolay ve daha ekonomik olarak ulaştırmak adına çalışmalarımızı ilk gün ki heyecan ve istekle sürdürmeye devam etmekteyiz.
Kendi kurduğumuz sistemlerin otomasyon ve elektrik bağlantılarını kendimiz yapmakta olup anahtar teslimi çözümler üreterek kaliteli ve sorunsuz sistemlerle sizlere en iyiyi sunmaya çalışmaya devam etmekteyiz.

Toz toplama ve filtre sistemleri ahşap ve mobilya sektöründeki bütün gereksinimleri karşılayacak ürün ve seçeneklere sahip tamamı kendi imalatımız olan makine sistemleri ile kaliteli ekonomik ve enerji ve maliyet kazancı sağlayan ürünlerimiz siz müşterilerimizin kullanımına sunulmuştur.

AR-GE grubumuzun Türkiye şartlarına en uygun ve atık değerlendirme sistemleri ile ilgi çalışmaları uluslar arası kalite ve atık değerlendirme standartlarına uygunluğu belgelenmiştir

Isı ve kazan sistemlerimiz talaş yakıtlı kazan sistemi ile toz toplama ve filtre sistemine adapte edilerek toplanan talaş ve atık maddeleri ısı enerjisine dönüştürülerek tesisin ısıtmasında kullanılmasına imkan sağlamaktadır.

Tam otomatik olarak çalışan ve extra bakım ve personel gerektirmeyen kazan sistemlerimiz %97’e varan verimlilikle çalışmakta olup en minimum enerji tüketimine sahiptir.

Endüstriyel ürün grubumuzda bulunan ve uluslar arası kalite standartlarına uygun cihaz ve ekipmanları ile işletmenizin ihtiyacı olan bir çok pratik ve tasarruflu seçeneğini sizlere sunmayı ilke edinmiştir.


• HVAC GRUBU

• TOZ TOPLAMA VE FİLTRE SİSTEMLERİ

• ISI VE KAZAN SİSTEMLERİ

• ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER GRUBU


Ürün ve Hizmetler

toz toplama silo sistemleri havalandırma klima sistmeleri filtre ve kazan sistemleri

#toz toplama siloları filtreler #havalandırma kanalları #izolasyon ve yalıtım sistemleri #ısıtma sogutma sistemleri #endüstriyel ürünler


Benzer Firmalar