Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İSTANBUL İzolasyon » Flame Guard Türkiye

Flame Guard Türkiye


Tepecik Yolu Caddesi, Geylani 1. Sitesi, A Blok, No:26 Etiler, İstanbul

Telefon1: 212 352 91 20

Telefon2:

Fax: 212 352 91 21

Web: ww.flameguard.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Hollanda, ABD, Kanada, Fransa

Flame Guard (Hollanda) Türkiye temsilcisi olan firmamız ProCo Group, yangın ve duman önleyici/geciktirici her türlü malzemede (çelik, ahşap, polimer, tekstil) kolaylıkla uygulanabilen boya ve ilave ürünlerin satışını gerçekleştirmektedir.
Flame Guard (Hollanda) firması tarafından geliştirilmiş ve üretilmekte olan yanmaz boya ve vernikler, çevreyle ve kullanıcıyla dost ürünlerdir. Zararlı toksik maddeler, halojen ve ağır metaller içermezler.
Flame Guard firmasının HCA adı altında topladığı ürünler;
Yangın geciktiriciler,
Yangın söndürücü ürünler,
Yangın geciktirici ve sıcaklığa karşı etkili kaplamalar,
Yangın durdurucu materyallerden oluşmaktadır.
Tüm yangın geciktirici ürünler ulusal ve uluslararası standartlara göre test edilmiştir,yapılan dayanıklılık testleri ile güvenli müdahale ve dayanıklılığı garanti edilir.
HCA ürünleri, çelik konstrüksiyon, ahşap, plastik, mukavva, kağıt, polimer, vb. materyaller üzerine uygulanabilir. Ayrıca, yangınlarda başlangıç noktası olan kablolar üzerine de uygulanabilen garantili ve güvenli maddelerdir.
Çelik konstrüksiyon üzerine uygulanabilen HCA WL, kendine özel kabarma etkisi ile yapılardaki çeliği, ısıya karşı koruyan, çevre dostu ve yangına dirençli bir kaplama maddesidir. Su bazlı eşsiz bileşimi ile özellikle yangın şartlarında toksik değildir, toksik ve korozif gazlar üretmez. Bunların yanında, üst boya içerisine katılabilen renk pigmentleri yardımıyla, estetik görüntüsü ile birlikte çeliği de korur .
Çelik için tehlikeli sıcaklık 500 C ve 600 C dir. Sıcaklık 200 C ye yükseldiğinde, HCA WL nin kabaran kaplaması aktif hale geçer ve çelik üzerinde kabaran bir köpük şeklini alarak,yüksek ısı ve yangına karşı ekstra bir izolasyon sağlar. Koruma süresi, ürünün kalınlığına bağlı olarak 30, 60, 90, 120 dakika ve daha fazlasıdır. Uygulaması kolaydır, sprey, fırça ve rulo yardımıyla rahatlıkla uygulanabilir. Uygulama esnasında zararlı toksik gazlar oluşturmaz, su bazlıdır, leke yapmaz.
HCA WL sadece çelik değil, tüm ahşap, karton, aluminyum ve kablolar üzerinde de uygulanabilir. Tek bir ürün alarak, pek çok materyal üzerinde kullanılabilir. Bu sebeple, HCA WL, taşıma, stoklama, lojistik ve kullanım maliyeti açısından avantajlıdır.
Tekstil sektöründe de geniş kullanım alanına sahip olan HCA nın uygulanışı kumaş kompozisyonuna göre değişmektedir. Kumaş üzerine koruma uygulandıktan sonra makinada yıkama veya kuru temizleme yapılabilir. Kumaş kompozisyonuna üretim aşamasında katılabildiği gibi daha sonra, spreyleme ve fırçalama yöntemleri ile de uygulanabilir.
Ahşap ve ahşap bazlı ürünler; transparan HCA TR ve HCA TR Vernik kullanılarak korunur. Ahşap malzeme üzerine HCA 40 ile dolgulama yapılabilir veya vakum basınç metodu ile dış cephe panellerine de uygulanabilir.
Kağıt ve karton materyaller üzerinde de kullanılabilen HCA ürünleri, kokusuz ve renksiz yapılarıyla rahatlıkla uygulanabilir.
HCA ürünleri estetik görüntüleriyle dekorasyon malzemeleri üzerinde de kullanılır, dekorasyonda kul


Ürün ve Hizmetler

Yangın, Yanmaz Boya, Duman, İntumescent, Püskürtme Sıva, Vermiculite, Yangın Söndürücü

#Alev Flame #Duman Smoke #Yanmaz Boya, İntumescent #Püskürtme Sıva, Vermiculite #Yangın Söndürücü


Benzer Firmalar