Ortak Teknoloji Bilişim danışmanlık ve Tic. Ltd. Şti.


Merkez Mah. Marmara cad. Şamlı Sk. Ergül Çakıcı İş Merkezi No:27 / 29-30 AVCILAR

Telefon1: 0 212 590 98 35

Telefon2:

Fax: 0 212 590 98 36

Web: www.ortakteknoloji.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Yok

Genç ve Profesyonel bir Yaklaşımla “ ORTAK” bir girişim.
ORTAK TEKNOLOJİ, 2007 yılında bilişim sektöründeki kazanımları ve bilgi birikimi ile sektöre yeni bir soluk getirmek amacıyla kurulmuş bir şirkettir. Konusunda uzman ve tecrübeli profesyonellerin, herkesin her işi yapmadığı, sadece iyi bildiği işi yaptığı bir oluşumdur Ortak Teknoloji.

Misyon:
Ortak Teknoloji olarak misyonumuz ERP yazılım, donanım, danışmanlık ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri üretmek ve müşterilerimizin en güvenilir iş ortakları arasında yer almaktır.

Vizyon:
Ortak Teknoloji Danışmanlık müşterilerinin sorunlarını onlara özgün çözüm yöntemleri ile gideren yenilikçi,dürüst ve sektörüne yön verebilen bir firma olmayı hedeflemektedir.

Değerlerimiz:
Ortak Teknoloji Danışmanlık olarak gerçekleştirdiğimiz projelerde Gelişme, Takım Ruhu ve Sınırsız Müşteri Memnuniyeti değerlerini temel alıyoruz. Müşterilerimizle uzun vadeli ilişkiler kurarak, en iyi iş ortakları olmayı hedeflemekteyiz. İşinizi ve süreçlerinizi nasıl daha iyiye getirebileceğimizi görmek için bizimle iletişime geçin.


Ürün ve Hizmetler


HARPUT3D görselleştirme Yazılımı
Bir binayı , yada herhangi bir nesneyi modelleyip digital ortama aktarıp dağıtımını sağlıyoruz. http://www.ortakteknoloji.com/harput.asp Elazığ Harput ilçesine yaptığımız projeyi mutlaka inceleyin.
3D görselleştirme Yazılımı , NETSİS , RESTO

#Avcılar netsis #bakım onarım #server kurulum #restoran adisyon #erp crm


Benzer Firmalar