DELTA ASANSÖR


Yeni Yol Mah. Eski Saray Sok. Nalıncı İş Merkezi No:2/15

Telefon1: 0 364 225 26 40

Telefon2: 0 364 213 16 24

Fax: 0 364 224 40 81

Web: www.deltaasansor.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Var

ÇORUM`da, 2000 yılında kurulan DELTA ASANSÖR, sektördeki gelişmeleri sürekli takip eden dinamik yapısı ve pazardaki yeni taleplerin farkında olan firma yönetimi ile sektörde iddialı firmalardan biri olmayı sürdürmektedir.

DELTA Asansör genel olarak her türlü elektrikli, hidrolik, insan, hasta, yük ve asansörlerini kapsayan tüm süreçlerde hizmet vermektedir. Bünyesinde, asansör ile bilikte inşaat elektronik gruplarını da barındıran firmamız,Asansörün montajı sırasında gerekecek her türlü metal bazda iş de yine firmanın kendi olanaklarıyla yapmaktadır. Tüm işlemler ilgili formlara uygun bir şekilde yetkili mühendisler ve belgeli ustaların kontrolünde yürütülür. Asansöre ait elektrikli, hidrolik ve mekanik diğer hususlar, cihazlar ve her türlü yapı malzemeleri gerek yurtiçi, gerekse yurtdışından yüksek kaliteli malzemeler üreten güvenilir firmalardan temin edilir. Malzeme ve materyal ihtiyacını karşılarken dikkat ettiğimiz husus asansör kullanıcılarının can ve mal güvenliğinin sağlanmasıdır.


kendinden aldığı gücü yaptığı doğru yatırımlarla güvene dönüştürmüştür. Bugünkü üretiminin verimi, seçkinliği ve kalitesi YÜKSELEN DELTA ASANSÖR markasını yarınlara taşıyacak en büyük garantidir.


Ürün ve Hizmetler


#asansör #corum çorum #asansör firmaları #delta #çorum firmaları


Benzer Firmalar