Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » ANKARA Danışmanlık hizmetleri » 4M DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ-MARKA VE PATENT OFİSİ

4M DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ-MARKA VE PATENT OFİSİ


MENEKŞE 1.SOK. ORKİDE APT. 8/B KAT:3 NO:21 KIZILAY

Telefon1: 312 424 25 25

Telefon2: 312 418 36 06

Fax: 312 418 35 96

Web: www.4m.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 1991 yılında sanayici, üretici, ihracat ve ithalatçılar için,Ankara'daki ikinci ofisiniz sloganı ile hizmet vermektedir.4M aynı zamanda Patent ve Marka Ofisi olarak, Türkiye'de ve yurtdışında sizleri temsil ederek yapacağınız patent, faydalı model, marka ve endüstriyel tasarım tescillerindede hizmetinizdedir.
5000'e yaklaşan referans, 30 nitelikli personeli ile kalite yönetim sistemi kapsamında hizmet veren şirketimiz, müşteri memnuniyetini sağlamak için teknik altyapı gerektiren, doğru ve eksiksiz bilgilendirmeye öncelik vermiştir.
Çalışanlarımızla ulaştığımız başarımız, müşterimizin tercihinin doğal sonucudur.Aramaktan çekinmeyiniz.


Ürün ve Hizmetler


Marka İzleme
Marka İzleme Firmanızı iki büyük riskten koruyacaktır. Markanız izlemeye alınacak ve firmanız 1 sene boyunca her ay devamlı bilgilendirilecektir.Ortalama her ay başvurulan 7000 Marka içinde markanızın aynısı veya benzerlerine 3 aylık yasal süresi içinde itiraz edilmezse yeni tescil edilen markalı mallar Pazar payınızı paylaşacaktır. İtiraz hakkınızı kullanılarak benzer markalar iptal ettirilmelidir.

#Destekler, Teşvikler #Marka, Patent #Yabancı Personel #Dahilde İşleme #Yatırım Teşvik


Benzer Firmalar