özkursan


maltepe mah. çifte havuzlar cd. prestij iş hanı kt3 no 701

Telefon1: 2126128220

Telefon2:

Fax: 2125440072

Web: www.özkursan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Özkursan Tornanın, fasonculuktan markalaşmaya uzanan hikayesi, 1987 yılında, büyük hedeflere ulaşmayı amaçlayan, genç ve girişimci bir ruhla başladı. Tam 17 yıldır; otomotiv yan sanayi, motor ve bisiklet yedek parçası ile avize parçaları üretiminde hizmet veren firmamız, kısa sürede piyasanın önemli fasoncuları arasında yer aldı.

İlkesi devamlı gelişmek ve ilerlemek olan Özkursan, tornacılığı farklı bir boyuta taşıyarak “ses mermisi” üretiminde de adını duyurdu. Bu konuda ilke imza atan Özkursan, çok kısa sürede, ses mermisi üretiminde Türkiye’de bir numara oldu. 1987 yılında başlayan fasonculuk macerası, tüm Türkiye’deki her av bayisinde bulunan Özkursan markalı ses mermileriyle adeta destanlaştı.
1987 yılında büyük hedeflere imza atmak için iş hayatına atılan Özkursan’ın bugünkü hedefi ise asker ve polisimizin kullandığı mermiler üreterek, milyonlarca doların yurt dışına akışını engellemek. Özkursan gerekli hukuki alt yapı sağlandığı takdirde polis ve askerimizin kullandığı mermiyi üretmeye bugünden söz veriyor. Bu sözümüzün teminatı ise 17 yıldır sağladığı müşteri memnuniyeti, büyük hedeflerimiz ve çalışma azmimizdir.


Ürün ve Hizmetler


#mermi otomotiv # # # #


Benzer Firmalar