Anasayfa » Çeviri hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » ANKARA Çeviri hizmetleri » Mütercimonline Tercüme Hizmetleri

Mütercimonline Tercüme Hizmetleri


John F. Kennedy Cad. No:23/5 Kavaklıdere Ankara

Telefon1: 03124250253

Telefon2: 03124250254

Fax: 03124250251

Web: www.mutercimonline.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye`deki yerli ve yabancı şirketler ile bütün dünyadaki şirketlere hizmet vermek üzere 2007 Yılında CSN Danışmanlık Limited Şirketi olarak faaliyete giren firmamız, sektörde hızlı ve etkili çözümler ilkesiyle MütercimOnline olarak tercüme hizmetlerine başlamıştır.
Mütercimonline olarak farklı alanlarda uzmanlaşmış 300’ü aşkın çevirmen kadrosu ile teknolojinin getirdiği yenilikleri kullanarak müşterilerimize tercüme hizmetleri yanında lokalizasyon ve multimedya çözümlerini de sunmaktayız. Şirketimiz aynı zamanda başarılı çözüm ortakları aracılığı ile organizasyonel hizmetlerde de en iyi çözümleri sizlere sunmaktan büyük mutluluk duymaktayız

Firmamız, müşterilerinin talep ettiği formata ve teslim süresine tamamen sadık kalmak ve kesinlikle kusursuz çeviri kalitesini sağlamak prensipleri üzerine çalışmaktadır.
Firmamızda, Yasal sözleşmeler, raporlar, Kullanım kılavuzları, mevzuatlar, kurumsal, bilimsel konular başta olmak üzere teknik, hukuki, idari, sosyal, askeri, güvenlik, edebi, bilimsel, ticari, bankacılık ve tıp gibi bir çok alanda hizmet verilmektedir.
Zamanında, doğru, kaliteli ve uygun fiyata, ihtiyacınız olan çevirileriniz için; şirketimizle, telefon, faks, e-posta ve on-line iletişim araçlarıyla irtibat kurmanız yeterlidir.


Ürün ve Hizmetler


#tercume ,mütercim #çeviri , simültane #sözlük , ardıl #yazılı tercümeler #sözlü tercüme


Benzer Firmalar