EKSPER BİLİŞİM www.ilkfırsat.com


PERPA TİC. MERKEZİ B BLOK KAT 11 NO:2007

Telefon1: 0212 221 7816

Telefon2:

Fax: 0212 221 7812

Web: www.ilkfirsat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 10/02/2005 tarihinde 100,000,00 YTL sermaye ile kurulmuştur. NCR tedarikçisiyiz, her marka bilgi işlem cihazı, bilgisayar kontrollü sistemlerin donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgi işlem yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri, servis büro gibi çeşitleri hizmetler vermektedir. Ayrıca firmamız Güvenlik sistemleri (alarm, kamera) ile uğraşmaktadır. Paradox marka alarm sistemleri ile güvenliğiniz için hizmet vermektedir.
Eksper Bilişim kuruluşundan itibaren kusursuz müşteri memnuniyeti, profesyonel teknik destek ve güvenilir satış ve satış sonrası hizmet anlayışı ile sektörde ön plana çıkmıştır. Sektörde üç yılını tamamlamak üzere olan firmamız personel sayısını ve müşteri portföyünü iki katına çıkartarak yoluna emin adımlarla devam etmektedir.
Genel olarak tamamen siz müşterilerimizin tavsiyeleri ile bugünlere gelen Eksper Bilişim yine sizlerle büyümeyi ve en büyük yardımcınız olmayı sürdürmeyi hedeflemektedir. Daha nice yıllar siz değerli müşterilerimize hizmet vermek için sizin desteğinizle yolumuza devam etmeyi temenni ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler


#monitör,pc #telefon bilgisayar #bilgisayar #iççamaşır lcd #plazma çocuk


Benzer Firmalar