Anasayfa » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Muhtelif hizmetler » EMBA GROUP TEMİZLİK İLAÇLAMA DANŞ. İNŞ.TUR. LTD.ŞTİ

EMBA GROUP TEMİZLİK İLAÇLAMA DANŞ. İNŞ.TUR. LTD.ŞTİ


Çamlik Mah. Alemdağ Cad. Fırat Sit. Şahin Ap. No:7/2 Çekmeköy / İSTANBUL

Telefon1: 216 640 23 48

Telefon2: 541 672 41 91

Fax: 216 640 23 49

Web: www.embatemizlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz hizmet sektöründe, temizlik ile başladığı çalışmaları geliştirerek tüm sektörlere, dış kaynak kullanımı hizmeti vermektedir. Bu hizmetlerimiz kaliteli iş gücünün gerektirdiği büro personeli,
mühendislik hizmetleri ve bil hassa son yıllarda gelişen bilgisayar teknolojisinin her türlü danışmanlık, temizlik konularında uzman personel kiralanması hizmeti ile müşterilerine teknolojik hizmet sunar.
Bu gereksinimlerden bir tanesi de hızlı ve özenli geliştirilmiş temizliktir. İşte bu noktada günün büyük bir kısmının yaşandığı mekânlarda tecrübeli ellerin yapmış olduğu temizlik şirketi, EMBA TEMİZLİK devrede olacaktır.
MİSYONUMUZ
Yüksek standartlarda kaliteli hizmet vererek müşteri
memnuniyetinizi, en üst seviyeye çıkarmak tüm alanlarda, kusursuz temizliği size tattırmak. Müşteri memnuniyeti ilkesinden yola çıkarak sizlere kaliteli bir hizmet sunmak ve daha temiz, sağlıklı bir ortamda yaşamanızı sağlamak için profesyonel ekip ve ekipmanlarımız-la hizmetinizdeyiz. Bizlere emanet ettiğiniz mekanlarınızı tertemiz kullanımınıza sunar. Tüm mekanlarınız, yeterli eğitimli kadro ve makineler kullanılarak temizlenip, ilaçlanıp hizmetinize sunulur..


Ürün ve Hizmetler


#temizlik #dış cephe #inşaat sonrası #hali #personel kiralama


Benzer Firmalar