Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » KONYA Metal ve Yan Sanayi » ÖZGÜLEÇ MAKİNA SAN.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

ÖZGÜLEÇ MAKİNA SAN.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.


2. Org.San.Bölg.Kırım Cd. Sarıçiçek Sk. No:2 Selçuklu-KONYA

Telefon1: 03322391890

Telefon2: 03322391891

Fax: 03322391895

Web: www.ozgulec.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1988 den beri Teknik danışmanlık, teknik müşavirlik ve taahhüt hizmeti veren firmamız 1998 yılında şirketleşerek Özgüleç Makina San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. `ni kurmuştur. Kuruluşundan sonra İlk 1996 yılında Hollanda ya Burçlu V kasnak ve Poly-V kasnak ihracatıyla sektöre adım atan firmamız Şirketleştikten sonra İsviçre ve İspanya ya Triger dişliler ihraç ederek kalitesini Avrupa da tescil ettirmeyi başarmıştır.
Fuarlar ve dergiler vasıtasıyla V kasnak, Poly-V kasnak ve triger (zaman kayış) kasnaklarını Türkiye’ye tanıtılmasına katkıda bulunmuştur. Artık kaliteye önem veren, gelişmeleri takip eden bütün kuruluşların bu sistemi öğrendiği kanısındayız.Ayrıca 2004 yılında yapılan Ar-Ge çalışmalarımız sonucu 2005 yılı sonunda Motor gergi raylarını piyasaya sunmuş bulunuyoruz..Araştırmaya devam eden elemanlarımız Burçlu sistemle pratik Kaplinleri geliştirmiştir. Sektöründe öncü olmayı prensip edindiğimizden 2007 yılında Ar-Ge programımızda olan servo motor kaplinlerini de 2008 yılında kullanıcılara sunabileceğimizi tahmin ediyoruz.
Firmamızın 2007 yılı itibarıyla ürün çeşitimız 36 bine ulaşmıştır.
Artık makine imalatında dairesel hareketleri bir yerden başka bir yere iletmek çok kolaylaşmıştır. Sistemimizi incelediğinizde fiyatlarında makine imalat maliyetini etkilemeyecek kadar ucuz olduğunu fark edeceksiniz.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız 1998 yılından itibaren hareket iletme organları alanında çalışmalarına başlamıştır. türkiye` de her zmaan ilklerin öncüsü olan firmamız hareket iletme organları alanında Motor Gergi Rayı, Poly-v Kasnak, Triger Dişli imalatlarını Türkiye` de

#V KASNAK, KAPLİN #POLY-V KASNAK, TRİGER DİŞLİ #MOTOR GERGİ RAYI, ZİNCİR DİŞLİ #KONİK BURÇ, KİLİTLİ BURÇ #


Benzer Firmalar