DORULAR FERFORJE


demirciler san. sitesi kasım paşa sok. no/26

Telefon1: 0332.2354977

Telefon2:

Fax: 0332 2355284

Web: /www.dogrularferforje.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1996 yılından itibaren demir doğrama sistemlerinde profesyonel ekibiyle herzaman kaliteli, sorunsuz ve zamanında taahhütler gerçekleştirerek hizmet vermektedir.
Kuruluşundan bugune teknolojik gelişmelerin ve yeniliklerin yakın takipçisi olup bu yönde bilgi birikimini ve gelişmini sürdürmektedir.
Firma olarak, kaliteli ve sertifikalı malzeme seçimindeki titizliği, dürüst ticaret konusundaki hassasiyeti ve müşterilerimizden aldığı güven ile sağlam ve emin adımlarla müşterilerimize her zaman en iyiyi, en uygun fiyatla sunmayı hedefliyoruz.
Modern yapı anlayışıyla kısa zamanda başarıyla ulaşarak siz degerli müşterilerimiz güvenini ve dostluğunu kazanıp sektörde yerini almıştır. Kalite anlayışında hiçbir taviz vermeyen ve birinci ilkesi müşteri memnuniyeti olan firmamız sizlere uzun yıllar hizmet vermeye devam edecektir.
Yetki ve sorumluluk paylasimini önemseyen çalisanlari bir araya getiren yönetim ve personel kadrosu özenle seçilmekte olup, müsterilere verilecek hizmetin üstün düzey ve kalitede olmasi amaçlanmistir.


Ürün ve Hizmetler

Ferforje
Demir doğrama işleri
Profil büküm işleri
Alüminyum dorama ve korkulugu

# # # # #


Benzer Firmalar