Techlift


istanbul-yenibosna

Telefon1: 0-212-444 14 10

Telefon2:

Fax: 0212

Web: www.techlift.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:145 (Yönetici:5 | Memur:125 | İşçi:21
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

transpalet,platform,istif makinaları,personel yükselticiler,terazili transpalet,bobin transpalet,kantarlar,paket taşıma arabaları,krikolar
Şirketimiz 2005 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Ülkemizin ekonomik gelişimine paralel olarak, şirketimiz Türk, Avrupa ve Uzak doğu ürünlerine eşsiz ihracat organizasyon modelini uygulayarak büyük gelişim ve sağlıklı büyüme sağlamıştır. Bu süreçte, şirketimiz ihraç edilecek çeşitli ürünlerin uluslar arası pazarlanmasına yön vermekteydi. Bununla beraber şirketimiz en uygun ihracat fırsatları için piyasa çalışmaları yaparak portföyündeki firmaları sürekli bilgilendirmektedir. Şirketimiz çok sayıda ürün pazarlamakta olup, tüm dünya piyasalarıyla iş bağlantıları kurmakta ve özellikle komşu piyasalarla yeni fırsatlar oluşturmaya çalışmaktadır.

Ortadoğu pazarları piyasa çalışmalarının odağı haline gelmiş ve sonuç olarak yeni piyasalara girişler pazar paylarını artırmıştır. Şirketimiz Ortadoğu’da gerek kamu gerekse özel sektör firmalarına iş makineleri ve inşaat malzemeleri satışında bulunmuştur. Şirketimiz alanında birçok dev üreticinin de Ortadoğu distribütörlük haklarını elinde bulundurmaktadır şirketimizin ana ofisi İstanbul’da bulunmakta olup, Avustralya, Birleşik Arap Emirlikleri, Almanya, Irak ve Iran’ da temsilcilik ve ofisleri bulunmaktadır.
Şirketimiz profesyonel kadrosu, gelişmiş yönetim ve pazarlama anlayışıyla dış ticaret şirketi olarak gelişimini tamamlamış ve büyük bir müşteri portföyüne sahip olmuştur.


Ürün ve Hizmetler

TRANSPALET , DEPO İSTİF MAKİNALARI VE FORKLİFTTranspalet - Platform - Depo içi İstifleyiciler - Reach Truck - Forklift -

#transpalet,istif #makina,platform #personelyükseltici,terazi #terazili transpalet,bobin #makaslı,araba,kriko


Benzer Firmalar