ebp dekorasyon


Rakım Erkutlu Cad. No:19/B - Eşrefpaşa - İZMİR

Telefon1: 0232 250 44 76

Telefon2:

Fax: 0232 250 44 76

Web: www.ebpdekorasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ebp Dekorasyon ailesini bugünlere getiren Halil ERDİNÇ, 1998 Yılında İZMİR Eşrefpaşa Ziraat BANKASI yanında ilk işyerini açmıştır. İlk yıllarında sadece perakende boya satışı yapılan işyeri zaman içerisinde Hırdavat çeşitlerine ve ilerleyen yıllarda ise Banyo ve mutfak dekorasyonu, Fayans,seramik toptan ve perakende işi ile ticari hayatına devam etmiştir.

10 Yıllık süre içerisinde kurucumuz Basiretli Ticaret Erbabı olarak Kaliteden ve müşteri memnuniyetinden Taviz vermemiştir. Kurucumuzun Bu tutumları Ebp Ailesinin ilerlemesine katkıda bulunmuş ve müşteri talebi neticesinde İşyeri değişikliği gerçekleşmiştir. Şu anda Faaliyet gösterdiği İşyeri, İlk açılan işyerine göre daha refah ve müşterilerin ihtiyaçlarına daha iyi cevap vermektedir. Ebp Boya pazarı ailesinin kurucusu Halil ERDİNÇ genç ve dinamik kişiliği ile Yapı dünyasına Objektif açıdan bakmış ve faaliyetine Hilton banyodan seramik ve fayans işi de olmak üzere Dekorasyon Faaliyetine de başlamıştır. Bu faaliyeti ile ilgili işyerine ilave olarak teşhir salonu hizmetinize girmiştir.

Özet olarak Ebp boya ailesi Yapı dekorasyonu ile ilgili istediğiniz her ihtiyacınıza cevap vermektedir. İstediğiniz Zaman firmamızdan fiyat tekliflerini veya listelerini telefon veya e mail ile isteyerek elde edebilirsiniz. Yapı dekorasyon ile ilgili yapacağınız her türlü iç ve dış boyama, Mutfak veya banyo dekorasyonu hakkında bilgi alabilir ve teşhir salonumuzu ziyaret edebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

ev dekorasyon ürünleri, boya ürünleri, hilton banyo takımları, hazır mutfak, seramik , fayans, ege seramik, vitrifiye

#ev dekorasyon #ege seramik #hilton banyo #hazır mutfak #vitrifiye


Benzer Firmalar