Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » İSTANBUL Isıtma soğutma ve havalandırma » ACER GRUP Yerden Isıtma Serinletme ve Isı Pompası Sistemleri

ACER GRUP Yerden Isıtma Serinletme ve Isı Pompası Sistemleri


mahmutbey mahallesi mostar köprüsü cad gökan sok 4

Telefon1: 0212 466 47 21

Telefon2: 0212 446 47 22

Fax: 0212 466 47 22

Web: www.acergrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:HOLLANDA-ALMANYA

Biz ACER GRUP olarak Avrupa nın önde gelen markalarından WTH ın Türkiye distribütörlüğünü yapmaktayız.
WTH 35 yılı aşkın bir süredir Yerden ve Duvardan Isıtma, Serinletme Sistemleri, malzeme üretimi ve uygulaması yapmaktadır.Bayi ve uygulama yapan firmalarımızla birlikte, taahhüt etmiş olduğumuz işleri proje aşamasından başlayarak işin teslimine kadar büyük bir titizlikle takip etmekteyiz.
Kullanılan borular oksijen bariyerli PE-RT cinsinde olup 50 yıl garantili borulardır. Kollektör sistemleri tamamen WTH patentlidir.
Hava ve su kaynaklı Isı Pompası Sistemlerini Türkiye ye getirmekteyiz.400 KW kapasiteye varan ısı pompası cihazlarımız mevcuttur.
Yerden Isıtma Sistemleri; Ev, villa, rezidence, otel, hamam, okul, iş yeri, cami, hastane, spor salonu, stad, havuz çevresi, kapalı otopark giriş-çıkışları vb. alanlarda uygulanır ve sistemin en önemli özelliklerinden biri de %30 ile %50 arasinda yakıt tasarrufu sağlayabilmesidir.

Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için projelerinizi uzman teknik kadromuzla ücretsiz olarak çizip fiyatlandırmaktayız.
Ürünlerimiz hakkında teknik bilgi ve fiyatlandırma için ekibimizle irtibata geçebilirsiniz.

Sizin Konforunuz Bizim Misyonumuzdur.....


Ürün ve Hizmetler


yerden ısıtma borusu
WTH marka oksijen bariyerli,PE-RT cinsinde,bükülmeye karşı son derece dirençli,ısıtma gerektirmeyen 16/2 mm. 20/2 mm. çaplarında yüksek ısı yüküne sahip yerden ve duvardan ısıtma borusu
ACER GRUP Yerden ve Duvardan Isıtma, Serinletme ve Isı Pompası Sistemleri ile yan ürünleri satışı konusunda faaliyet göstermektedir.WTH marka oksijen bariyerli, PE-RT cinsinde, bükülmeye karşı son derece dirençli, ısıtma gerektirmeyen 16/2 mm. 20/2 mm. çaplarında yüksek ısı yüküne sahip yerden ve duvardan ısıtma borusu,

#yerden ısıtma #zeminden ısıtma #ısı pompası #alttan ısıtma #duvardan ısıtma


Benzer Firmalar