LİDER FAKTORİNG A.Ş.


EBE KIZI SOK HIZAL İŞ MERKEZİ K:4 OSMANBEY

Telefon1: 0212 2307532

Telefon2:

Fax: 0212 2319966

Web: www.liderfaktoring.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Lider Faktoring olarak, alacaklarınızın vadesini beklemeksizin, nakit ihtiyaçlarınızı anında gidermek amacıyla; faktoring işlemlerinde güçlü fonları ve yüksek müşteri limitleri ile hızlı çözümler üretmekteyiz.

Vadeli satışlarınızdan doğan alacaklarınızı nakde dönüştürüp; sağladığımız kesintisiz nakit akışı sayesinde; işletmenizin büyüme potansiyelini hızlandırmak, hammadde alımlarında piyasada peşin avantajlarını yakalamak, tedarikçilerinizde daha prensipli olmak, rekabet gücünüzü arttırarak işletme karlılığınızı çoğaltmak, nakit akışlarınızı önceden planlamak, kredili müşterilerinizin istihbarat bilgilerini güncel tutarak risklerinizi azaltmak isterseniz deneyimli kadromuzla yanınızdayız.

Lider faktoring sunduğu düşük maliyetler, çağdaş hızlı, pratik ve ekonomik çözümlerle işletmenize riskli, pahalı ve teminat gerektiren dış kaynaklar yerine vadeli alacaklarınızı kaynak haline getirir. Bir kredi aracı olamayan vadeli alacaklarınızın temliki ile yaratılan finansman kaynağı, bilançonuzun daha likit görünmesini sağlayarak işletmenizin kredi değerliliğini arttırmış olur.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar