Hazal Proje Ltd Şti.


Turan Güneş Bulvarı 89.Sokak No:4/8 Yıldız / Çankaya

Telefon1: 0312 439 90 29

Telefon2: 0312 395 01 64

Fax: 0312 439 96 21

Web: www.hazalproje.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:200 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Son yıllarda ülkemizde hızla artış göstermiş olan trafik kazalarının can ve mal kayıplarını en aza indirgemeyi amaçlayan HAZAL PROJE sunduğu ürün ve hizmetleri sayesinde bugüne kadar ülkemizin bir çok bölgesinde hizmet vermektedir.

Şirketimiz uzun yıllardan bu yana trafik, yol ekipmanları ve elektronik güvenlik sistemleri konusunda üretim yapmaktadır. İdari merkezi Çankaya / Ankara, üretim fabrikası ise Ostim İvedik Organize Sanayi bölgesinde bulunmaktadır. Ayrıca aynı sektörde bulunan ve üretim yapan firmalarla ortaklıklarımız bulunmakta ve böylece geniş ürün yelpazesine sahiptir. Bayilere teknik destek, montaj, bakım ve operatör eğitim gibi satış sonrası hizmetlerini Türkiye, Türk Cumhuriyetleri ve komşu ülkelere hizmet vermektedir. Yüksek teknik personelleri ile AR-GE çalışmalarını sürdürürken, kalifiyeli teknik servis ekipleri bayilere montaj ve teslimatlar için destek vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Otokorkuluk - otokorkuluk bağlantı elemanları - ses perdesi - gürültü bariyeri - yol çizgisi - yol butonları - trafik levhaları - trafik güvenlik sistemleri imalatı ve montajı

#otokorkuluk #ses perdesi #gürültü bariyeri #trafik levhası #güvenlik sistemleri


Benzer Firmalar