Mobsa Mobilya


inönü caddesi no:65

Telefon1: 0 224 221 15 81

Telefon2: 0 224 221 45 76

Fax: 0 224 221 45 76

Web: www.mobsa.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sadelik konforla buluştu...

Modern formlarıyla göz dolduran, mekanınıza hayat getiren mobilyalar tasarladık.

Yalınlığın göze çarptığı tasarımlarımızda mekanları hacimleri ile dolduran ürünler yerine hayatınızı kolaylaştıracak estetik, kullanışlı alanlar oluşturduk.

Ve mekanlarınızın size özgü olması için ürünlerimizde farklı kombinasyonlar yapabilmenize olanak sunduk.

Sektörde 14 yılı geride bırakırken çağdaş, ekonomik, rahat ve kullanışlı ürünleri kalitemizden taviz vermeden ve tüm yenilikleri takip ederek üretmeye devam ediyoruz.

Mobsa Mobilya Genç Stili Yansıtan Marka...


Ürün ve Hizmetler


Mobsa Mobilya Ltd. Şti. 1990 yılından bu yana İnegöl’deki fabrikasında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Tam 18 yıldır sürekli artan tecrübesiyle yenilikçi yaklaşımını sürdürmekte ve ürünlerini en son yeniliklere uyumlu olarak üretmektedir.

Türkiye’nin ilk genç odası imalatçılarından olan Mobsa Mobilya, gelişen Pazar ve müşteri istekleri doğrultusunda Yemek Odası, Yatak Odası, Genç Odası ile evinizin her alanında ihtiyaç duyabileceğiniz aksesuarların üretimini yapmaktadır. Sanayi Bakanlığının Resmi Garanti belgesi, Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi, TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi sahip Mobsa Mobilya ürünlerinde 2 yıl garanti ve servis hizmeti sunmaktadır.

Hammadde olarak; E1 normlarında, kanserojen madde içermeyen maddeler her ürünümüzde standarttır. Kullandığımız sarf malzemeler uzun yıllar kullanım ihtiyacını karşılayacak düzeydedir. Malzeme seçerken kaliteli ve insan sağlığına zarar vermeyecek ürünler değerlendirilmektedir. Misyonumuz; tüketici ihtiyaçlarını, taleplerini ve beklentilerini satıştan sonra süre sınırlamasına gitmeden karşılamak, müşteri memnuniyetinin devamlılığını sağlamaktır.

Kaliteyi öne çıkaran bir anlayış oluşturarak güvenini kazandığımız tüm bayilerimize ve müşterilerimize verdikleri destek için teşekkürlerimizi sunarız.








#yatak odası #yemek odası #genç odası #tv üniteleri #duvar ünitesi


Benzer Firmalar