Opax Güvenlik Kamera ve Alarm Sistemleri Dış Tic.Ltd.şti


Ragıp Üner Mah. Zübeyde Hanım Caddesi No:55 2000 Evler Yolu Devlet Hastanesi Kavşağı NEVŞEHİR

Telefon1: 3842151800

Telefon2: 3842153051

Fax: 3842153075

Web: www.guvenlikkamera.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:china,korea,taiwan

Opax Mühendislik Kamera Alarm ve Güvenlik Sistemleri Elektronik Dayanıklı Tüketim Mal. İletişim İthalat İhracat Dış Ticaret Paz. Ltd. Şti. 1999 yılında daha önceki bilgi ve birikiminin verdiği sinerjiyi faydaya dönüştürmek üzere şirketleşme yoluna giden Opax Güvenlik Kamera ve Alarm Sistemleri , kendisine Security CCD Camera ,Alarm Systems ve Security Control ana başlıkları altında toplanan iş kolunu uzmanlık alanı olarak seçmiş ve tüm enerjisini bu alana yönelterek, yurt içinde ve yurt dışında belirlediği hedeflerine ulaşmak üzere yola çıkmış ve geçen 8 yıllık süre zarfında, sektöründe lider konumda yer alan kuruluşların arasında yer alma başarısını göstermiştir.
Uluslararası alanda konusuyla ilgili bir çok firma, kuruluş ve üreticileri titizlikle ve ayrıntılı biçimde takip eden Opax Güvenlik Kamera ve Alarm Sistemleri , ülkemizi teknolojik çöplüğe dönüştürmeden, en gelişmiş teknolojileri ve bunlara sahip olan kuruluşların distribütörlüğünü elde etme ve bunu sürdürme başarısını göstermiş, ülkemize ve insanımıza önemli bir katma değer sağlamıştır.

Opax Güvenlik Kamera ve Alarm Sistemleri , konusunda uzman ve eğitimli kadrosu ,saygın ve etkin pazarlama yöntemi ve kaliteye verdiği önemle mutlak müşteri memnuniyeti anlayışı sayesinde yurt içinde ve yurt dışında bin beşyüz bayii, müşteri portföyüne ulaştırmayı başarmıştır. Sürekli gelişen dünyamızda, baş döndürücü bir şekilde ilerleyen teknoloji sayesinde bu alanda ortaya çıkan tüm yenilikleri, öncü ve yaratıcı çözümlerle birlikte şimdi olduğu gibi gelecekte de ülkemiz insanına ve müşterilerimizin faydasına sunmak en önemli misyonumuz olacaktır. Bu doğrultuda müşterilerimizin gereksinimlerini en kaliteli ve uygun şekilde karşılayarak, verdiğimiz hizmet kalitesini daima yükseltirken, bu alanda profesyonel yetişmiş insanları ülkemize kazandırmak suretiyle, lider firma ve marka olmak ise yegane vizyonumuz olacaktır.


Ürün ve Hizmetler

Kablosuz Görüntü Nakli, Kablosuz Görüntü transferi, kablosuz sistemler, kablosuz kamera sistemi, kablosuz kamera sistemleri, kablosuz çanaklı link sistemi, kablosuz çanaklı link sistemleri, çanaklı linkler, kablosuz kameralar, kablosuz kamera sistemleri, kablosuz görüntü nakil sistemi, kablosuz görüntü nakli, kablosuz çanaklı sistemler, kablosuz ses nakli, kablosuz görüntü nakli, kablosuz kaydedici, kablosuz kamera nakli, kablosuz video ve ses nakli, kablosuz görüntü aktarımı, kablosuz goruntu, kablosuz link sistemleri, kablosuz linkler, kablosuz ip kamera, kablosuz cihazlar, wireless görüntü, wireless kamera, wireless camera, kablosuz aktarım, kablosuz nakil, CCTV Kapalı Devre Kamera Sistemleri, Dijital Kameralar, Güvenlik
Kameraları, Casus Kameralar, kablosuz alarm, kamera sistemleri, alarm sistemleri, pdks, acxess geçiş sistemleri, turnike bariyer, kablosuz hırsız alarm, Gizli Kamera, Dijital güvenlik Kamerası, Dijital Görüntü Sistemleri, Kamera Lensleri,

#opax,kamera #kablosuz alarm #kamera sistemleri #güvenlik sistemleri #alarm sistemleri


Benzer Firmalar